Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Юдічева, О. П.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 41 из 41
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Балова оцінка сиру м’якого з білою пліснявоюЮдічева, О. П.; Мироненко, Ю. С.
2015Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусомЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Денисюк, І. М.
Мар-2014Біофортифіковані харчові продукти нового покоління: значення для раціонального і безпечного харчуванняДейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П.
2015Використання методу профілювання під час оцінки якості біофортифікованих маринованих баклажанівЮдічева, О. П.
2013Використання нуту, вирощенного в Полтавській області для перобкиЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
20-Янв-2024Вплив емоційно-психологічного стану споживачів на рішення щодо покупок: ситуаційний маркетингЮдічева, О. П.; Бондар-Підгурська, О. В.
Мар-2014Вплив інгредієнтів майонезів на їх безпечністьЮдічева, О. П.; Чорненко, М. Г.
Мар-2014Дослідження вмісту гістаміну в морожених нерибних водних продуктахЮдічева, О. П.; Котова, З. Я.
2015Дослідження вмісту заліза в біофортифіваних гарбузових овочахЮдічева, О. П.
2015Дослідження кількості і якості клейковини у пшеничному борошніЮдічева, О. П.; Шефер, Н. Е.
2015Дослідження наявності шкідників хлібних запасів у борошніЮдічева, О. П.; Шефер, Н. Е.
2015Експертні дослідження якості консервів «Шпроти в олії» за органолептичними показникамиЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Стрілецька, Л. М.
2012Качество шоколада функционального назначенияТулупова, Т. А.; Юдічева, О. П.; Рачинська, З. П.
2012Компетентнісний підхід до підготовки товарознавців-комерсантів під час викладання дисципліни «Безпека харчових продуктів»Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Котова, З. Я.
2015Органолептичні показники як важливі критерії ідентифікації штучної ікриЮдічева, О. П.; Щербак, Є. І.
2015Особливості використання штучної ікри для фальсифікаціїЮдічева, О. П.; Щербак, Є. І.
8-Июн-2014Особливості ідентифікації і фальсифікації коньяківКузнецова, Н. О.; Юдічева, О. П.
2015Особливості класифікації і відмінні особливості сортів бананівЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Гапонюк, С. В.
2016Особливості маркування органічної продукціїЮдічева, О. П.; Котвицька, Л. П.
2016Особливості ознак за якими класифікують сушений виноградЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Дишук, Д. І
2016Особливості сучасної класифікації персиківЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Івахнюк, М. П.
2015Особливості фальсифікації кави в зернахЮдічева, О. П.; Васильєва, І. М.
2012Оцінка якості ординарних коньяків, які реалізуються в Україні, з використанням балової системиДіденко, А. І.; Юдічева, О. П.
2012Порівння вітчизняної і міжнародної системи класифікації пиваТемченко, А. М.; Юдічева, О. П.
2013Порівняльна характеристика споживних властивостей чини та нуту, як перпективних джерел рослинного білкаЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
2012Порівняльне оцінювання хлібобулочніх виробів дієтичного призначенняЮдічева, О. П.; Малецька, Я. М.
Мар-2014Природні барвники для харчових концентратів желе: безпечність і вплив на якістьЮдічева, О. П.; Поташна, Ю. В.
Мар-2014Проблеми використання експертних методів при розробці систем управління безпечністю харчових продуктівЮдічева, О. П.; Омельченко, Н. В.; Плахотін, В. Я.
2015Результати дегустації рожевого сухого ігристого винаЮдічева, О. П.; Леонтова, А. С.
4-Окт-2019Розбудова національної промисловості як шлях до задоволення життєво важливих інтересів населення України: гармонізація стандартів управління якістюБондар-Підгурська, О. В.; Глєбова, А. О.; Юдічева, О. П.
2012Розробка специфікації і словесного опису рівня якості окремих показників для оцінки якості кисломолочного сируСамовол, С.; Юдічева, О. П.
2016Роль біофортифікації в забаченні овочів важливими мікронутрієнтамиЮдічева, О. П.
28-Май-2020Склад пшеничного хліба «Козацький»Калашник, О. В.; Бараболя, О. В.; Михайлова, О. С.; Писаренко, С. В.; Юдічева, О. П.; Мороз, С. Є.; Басова, Ю. О.; Буднік, Н. В.; Кайнаш, А. П.; Кальян, О. С.; Яснолоб, І. О.; Бірта, Г. О.
28-Май-2020Склад хліба пшеничного «Богатирський»Калашник, О. В.; Бараболя, О. В.; Михайлова, О. С.; Писаренко, С. В.; Юдічева, О. П.; Мороз, С. Є.; Галич, О. А.; Махмудов, Х. З.; Ткаченко, А. С.; Басова, Ю. О.
2014Способи фальсифікації меду натуральногоЮдічева, О. П.; Чумак, Р. В.
8-Июн-2014Сучасні способи фальсифікації молока питногоЮдічева, О. П.; Овчаренко, С. С.
2016Сучасні шляхи підвищення споживної цінності продукції рослинництва за допомогою біофортифікаціїЮдічева, О. П.; Дейниченко, Г. В.
2012Фактори формування системи цінностей студентів під час викладання дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів»Юдічева, О. П.; Рачинська, З. П.
28-Дек-2023Цифрова трансформація логістичних компаній в умовах глобальних викликівЮдічева, О. П.; Бондар-Підгурська, О. В.
2013Чина-перспективне джерело рослинного білкаЮдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.
2012Якість морожених креветок, які реалізуються в м. ПолтаваСметаніна, М. О.; Юдічева, О. П.
Отображение результатов 1 до 41 из 41

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь