|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Юдічева, О. П.
Отображение результатов 1 до 41 из 41
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2015 | Балова оцінка сиру м’якого з білою пліснявою | Юдічева, О. П.; Мироненко, Ю. С. |
2015 | Балова оцінка якості цукерок глазурованих з праліновим корпусом | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Денисюк, І. М. |
Мар-2014 | Біофортифіковані харчові продукти нового покоління: значення для раціонального і безпечного харчування | Дейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П. |
2015 | Використання методу профілювання під час оцінки якості біофортифікованих маринованих баклажанів | Юдічева, О. П. |
2013 | Використання нуту, вирощенного в Полтавській області для перобки | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О. |
20-Янв-2024 | Вплив емоційно-психологічного стану споживачів на рішення щодо покупок: ситуаційний маркетинг | Юдічева, О. П.; Бондар-Підгурська, О. В. |
Мар-2014 | Вплив інгредієнтів майонезів на їх безпечність | Юдічева, О. П.; Чорненко, М. Г. |
Мар-2014 | Дослідження вмісту гістаміну в морожених нерибних водних продуктах | Юдічева, О. П.; Котова, З. Я. |
2015 | Дослідження вмісту заліза в біофортифіваних гарбузових овочах | Юдічева, О. П. |
2015 | Дослідження кількості і якості клейковини у пшеничному борошні | Юдічева, О. П.; Шефер, Н. Е. |
2015 | Дослідження наявності шкідників хлібних запасів у борошні | Юдічева, О. П.; Шефер, Н. Е. |
2015 | Експертні дослідження якості консервів «Шпроти в олії» за органолептичними показниками | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Стрілецька, Л. М. |
2012 | Качество шоколада функционального назначения | Тулупова, Т. А.; Юдічева, О. П.; Рачинська, З. П. |
2012 | Компетентнісний підхід до підготовки товарознавців-комерсантів під час викладання дисципліни «Безпека харчових продуктів» | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Котова, З. Я. |
2015 | Органолептичні показники як важливі критерії ідентифікації штучної ікри | Юдічева, О. П.; Щербак, Є. І. |
2015 | Особливості використання штучної ікри для фальсифікації | Юдічева, О. П.; Щербак, Є. І. |
8-Июн-2014 | Особливості ідентифікації і фальсифікації коньяків | Кузнецова, Н. О.; Юдічева, О. П. |
2015 | Особливості класифікації і відмінні особливості сортів бананів | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Гапонюк, С. В. |
2016 | Особливості маркування органічної продукції | Юдічева, О. П.; Котвицька, Л. П. |
2016 | Особливості ознак за якими класифікують сушений виноград | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Дишук, Д. І |
2016 | Особливості сучасної класифікації персиків | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О.; Івахнюк, М. П. |
2015 | Особливості фальсифікації кави в зернах | Юдічева, О. П.; Васильєва, І. М. |
2012 | Оцінка якості ординарних коньяків, які реалізуються в Україні, з використанням балової системи | Діденко, А. І.; Юдічева, О. П. |
2012 | Порівння вітчизняної і міжнародної системи класифікації пива | Темченко, А. М.; Юдічева, О. П. |
2013 | Порівняльна характеристика споживних властивостей чини та нуту, як перпективних джерел рослинного білка | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О. |
2012 | Порівняльне оцінювання хлібобулочніх виробів дієтичного призначення | Юдічева, О. П.; Малецька, Я. М. |
Мар-2014 | Природні барвники для харчових концентратів желе: безпечність і вплив на якість | Юдічева, О. П.; Поташна, Ю. В. |
Мар-2014 | Проблеми використання експертних методів при розробці систем управління безпечністю харчових продуктів | Юдічева, О. П.; Омельченко, Н. В.; Плахотін, В. Я. |
2015 | Результати дегустації рожевого сухого ігристого вина | Юдічева, О. П.; Леонтова, А. С. |
4-Окт-2019 | Розбудова національної промисловості як шлях до задоволення життєво важливих інтересів населення України: гармонізація стандартів управління якістю | Бондар-Підгурська, О. В.; Глєбова, А. О.; Юдічева, О. П. |
2012 | Розробка специфікації і словесного опису рівня якості окремих показників для оцінки якості кисломолочного сиру | Самовол, С.; Юдічева, О. П. |
2016 | Роль біофортифікації в забаченні овочів важливими мікронутрієнтами | Юдічева, О. П. |
28-Май-2020 | Склад пшеничного хліба «Козацький» | Калашник, О. В.; Бараболя, О. В.; Михайлова, О. С.; Писаренко, С. В.; Юдічева, О. П.; Мороз, С. Є.; Басова, Ю. О.; Буднік, Н. В.; Кайнаш, А. П.; Кальян, О. С.; Яснолоб, І. О.; Бірта, Г. О. |
28-Май-2020 | Склад хліба пшеничного «Богатирський» | Калашник, О. В.; Бараболя, О. В.; Михайлова, О. С.; Писаренко, С. В.; Юдічева, О. П.; Мороз, С. Є.; Галич, О. А.; Махмудов, Х. З.; Ткаченко, А. С.; Басова, Ю. О. |
2014 | Способи фальсифікації меду натурального | Юдічева, О. П.; Чумак, Р. В. |
8-Июн-2014 | Сучасні способи фальсифікації молока питного | Юдічева, О. П.; Овчаренко, С. С. |
2016 | Сучасні шляхи підвищення споживної цінності продукції рослинництва за допомогою біофортифікації | Юдічева, О. П.; Дейниченко, Г. В. |
2012 | Фактори формування системи цінностей студентів під час викладання дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів» | Юдічева, О. П.; Рачинська, З. П. |
28-Дек-2023 | Цифрова трансформація логістичних компаній в умовах глобальних викликів | Юдічева, О. П.; Бондар-Підгурська, О. В. |
2013 | Чина-перспективне джерело рослинного білка | Юдічева, О. П.; Кузнецова, Н. О. |
2012 | Якість морожених креветок, які реалізуються в м. Полтава | Сметаніна, М. О.; Юдічева, О. П. |
Отображение результатов 1 до 41 из 41
|