|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Столярчук, В. М.
Отображение результатов 1 до 14 из 14
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 17-Июн-2020 | Використання гарбузового насіння в технологіях харчових продуктів | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |
2019 | Еко-маркетинг у готельному бізнесі | Вотінцева, А. О.; Столярчук, В. М. |
2015 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарбузового насіння | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Овчіннікова-Дудник, С. О.; Бровко, Е. М. |
2018 | Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Малюк, Л. П.; Капліна, А. С. |
2018 | Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Малюк, Л. П; Капліна, А. С. |
26-Мар-2019 | Міжнародні нагороди за високу якість готельних послуг | Буга, М. В.; Столярчук, В. М. |
21-Окт-2020 | Органолептичні властивості кексів з гарбузовим насінням та борошном гречаним | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.; Люлява, О. |
2016 | Основи наукових досліджень і технічної творчості | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М. |
12-Ноя-2019 | Основи наукових досліджень і технічної творчості | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М. |
8-Дек-2020 | Перспективи проектування готельно-офісного центру у м. Полтава | Борисенко, В. О.; Столярчук, В. М. |
2018 | Перспективи розвитку готельного господарства в місті Харкові | Нікологорський, О. В.; Столярчук, В. М. |
18-Окт-2018 | Причинно-наслідкові аспекти впливу сучасної термінології у розвитку готельного господарства | Рогоза, М. Є.; Столярчук, В. М. |
2018 | Розвиток вітчизняних еко-готелів | Плахтюк, В. Ю.; Столярчук, В. М. |
18-Май-2021 | Розробка технології кексів із використанням гарбузового насіння та гречаного борошна | Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О. |
Отображение результатов 1 до 14 из 14
|