Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Столярчук, В. М.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 14 из 14
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
17-Июн-2020ВИКОРИСТАННЯ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ В ТЕХНОЛОГІЯХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.
2019ЕКО-МАРКЕТИНГ У ГОТЕЛЬНОМУ БІЗНЕСІВотінцева, А. О.; Столярчук, В. М.
2015ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Овчіннікова-Дудник, С. О.; Бровко, Е. М.
2018ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ: ОСНОВИ ТЕОРІЇКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Малюк, Л. П; Капліна, А. С.
2018Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії : навчальний посібникКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Малюк, Л. П.; Капліна, А. С.
26-Мар-2019Міжнародні нагороди за високу якість готельних послугБуга, М. В.; Столярчук, В. М.
21-Окт-2020ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ КЕКСІВ З ГАРБУЗОВИМ НАСІННЯМ ТА БОРОШНОМ ГРЕЧАНИМКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.; Люлява, О.
2016ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ І ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.
12-Ноя-2019ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ І ТЕХНІЧНОЇ ТВОРЧОСТІ НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Капліна, Т. В.; Столярчук, В. М.
8-Дек-2020ПЕРСПЕКТИВИ ПРОЕКТУВАННЯ ГОТЕЛЬНО-ОФІСНОГО ЦЕНТРУ У м. ПОЛТАВАБорисенко, В. О.; Столярчук, В. М.
2018ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА В МІСТІ ХАРКОВІНікологорський, О. В.; Столярчук, В. М.
18-Окт-2018Причинно-наслідкові аспекти впливу сучасної термінології у розвитку готельного господарстваРогоза, М. Є.; Столярчук, В. М.
2018РОЗВИТОК ВІТЧИЗНЯНИХ ЕКО-ГОТЕЛІВПлахтюк, В. Ю.; Столярчук, В. М.
18-Май-2021РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ КЕКСІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ ТА ГРЕЧАНОГО БОРОШНАКапліна, Т. В.; Столярчук, В. М.; Дудник, С. О.
Отображение результатов 1 до 14 из 14

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь