Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике борошняні вироби
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 5-Дек-2019 | Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології заморожених борошняних виробів | Борщенко, Д. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.; Гречко, І. О. |
21-Ноя-2019 | ВИКОРИСТАННЯ КАВОВОГО ШЛАМУ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ | Хомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Сокол, А. А.; Іванов, В. Ю. |
2015 | Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
2021 | Обґрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінності | Шелудько, В. М. |
8-Окт-2021 | Розширення асортименту борошняних виробів для харчування туристів | Кравченко, Василь Іванович; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Дек-2019 | Удосконaлення технології сконів зa рaхунок рослинної сировини підвищеної хaрчової цінності | Коляндра, Вадим Віталійович |
Дек-2023 | Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктів | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|