Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике борошняні вироби

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
5-Дек-2019Використання відходів сокового виробництва з хеномелесу в технології заморожених борошняних виробівБорщенко, Д. І.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.; Гречко, І. О.
21-Ноя-2019ВИКОРИСТАННЯ КАВОВОГО ШЛАМУ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВХомич, Г. П.; Горобець, О. М.; Сокол, А. А.; Іванов, В. Ю.
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2021Обґрунтування технології краффінів підвищеної харчової цінностіШелудько, В. М.
8-Окт-2021Розширення асортименту борошняних виробів для харчування туристівКравченко, Василь Іванович; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Дек-2019Удосконaлення технології сконів зa рaхунок рослинної сировини підвищеної хaрчової цінностіКоляндра, Вадим Віталійович
Дек-2023Хеномелес в якості поліфункціональної добавки в технології виробництва харчових продуктівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Бородай, Анжела Борисівна; Олйник, Людмила Борисівна
Отображение результатов 1 до 7 из 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь