Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике десерт

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019ГРЕЦКИЙ ОРЕХ МОЛОЧНО-ВОСКОВОЙ СПЕЛОСТИ – БИОЛОГИЧЕСКИ ЦЕННЫЙ ИСТОЧНИК ДЛЯ ОБОГАЩЕНИЯ БЛЮД РЕСТОРАННОГО ХОЗЯЙСТВАТюрікова, Інна Станіславівна; Черненко, Юлія; Бала, Володимир
Фев-2021Розробка технології десертної продукції функціонального призначенняІванько, Антон Олександрович
20-Ноя-2019Розроблення технології плодоовочевого десерту з горіховою добавкоюТюрікова, Інна Станіславівна; Турченков, Дмитро; Черненко, Юлія
13-Фев-2024Розширення асортименту заморожених десертів за рахунок використання вторинної сировиниНаконечна, Юлія Григорівна; Руденко, К. В.; Алексейцева, Світлана Михайлівна
Дек-2019Тюрікова Інна СтаніславівнаЧерненко, Юлія Сергіївна
26-Дек-2022Удосконалення показників якості десерту за рахунок технологічних і біохімічних властивостей сировиниМіщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна
Дек-2019Удосконалення технології десерту за рахунко біологічно цінної добавкиБала, Володимир Петрович
Дек-2019Удосконалення технології збивних десертів з використанням желюючих соків рослинної сировиниНужна, Ірина Юріївна; Хомич, Галина Панасівна
2-Июн-2021Удосконалення технології кулінарної продукції за рахунок цінної рослинної сировиниСорока, Анастасія Олександрівна
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь