Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Browsing by Subject желюючий сік
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) | 10-Dec-2019 | Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв | Михнюк, О. М.; Добринь, Ю. М.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
Nov-2019 | Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
10-Dec-2019 | Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Павлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
10-Dec-2024 | Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворення | Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна |
30-Jun-2021 | Розробка технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використанням | Мацкнко, Аліна |
18-Apr-2019 | Розробка технології солодких страв і оздоблювальних напівфабрикатів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
Dec-2019 | Удосконалення технології збивних десертів з використанням желюючих соків рослинної сировини | Нужна, Ірина Юріївна; Хомич, Галина Панасівна |
Showing results 1 to 7 of 7
|