Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике маринад
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
5-Окт-2019 | ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГИ МАРИНАДіВ ДЛЯ М’ЯСНИХ НАПіВФАБРИКАТіВ | Левченко, Юлія; Педченко, Максим |
20-Ноя-2019 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА В ПРОЦЕСІ МАРИНУВАННЯ | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим; Ткач, Надія |
9-Фев-2022 | Кафе на 76 місць у селі Затишне Харківської області | Іщенко, Микита Віталійович |
4-Фев-2022 | Спеціалізована закусочна на 62 місця в місті Карлівка Полтавської області | Похідняк, Юлія Миколаївна |
Дек-2019 | Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів | Педченко, Максим Геннадійович; Хомич, Галина Панасівна |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|