Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике маринад

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
30-Дек-2022Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
5-Окт-2019ВИКОРИСТАННЯ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГИ МАРИНАДіВ ДЛЯ М’ЯСНИХ НАПіВФАБРИКАТіВЛевченко, Юлія; Педченко, Максим
20-Ноя-2019ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХЕНОМЕЛЕСУ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА В ПРОЦЕСІ МАРИНУВАННЯЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим; Ткач, Надія
9-Фев-2022Кафе на 76 місць у селі Затишне Харківської областіІщенко, Микита Віталійович
4-Фев-2022Спеціалізована закусочна на 62 місця в місті Карлівка Полтавської областіПохідняк, Юлія Миколаївна
Дек-2019Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатівПедченко, Максим Геннадійович; Хомич, Галина Панасівна
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь