Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике морозиво

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
7-Сен-2020TECHNOLOGICAL ASPECTS OF QUINE FRUIT USE IN ICE CREAM TECHNOLOGYТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
6-Фев-2024Використання інуліну у технології низькокалорійного морозиваНаконечна, Юлія Григорівна; Смаровоз, Юлія Валентинівна; Талалаєва, Ангеліна Сергіївна
11-Мар-2024Використання інуліну у технології низькокалорійного морозиваНаконечна, Юлія; Смаровоз, Ю.; Талалаєва, А.
30-Ноя-2021ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ВИРОБНИЦТВІ МОРОЗИВАНаконечна, Юлія Григорівна
13-Фев-2024Розширення асортименту заморожених десертів за рахунок використання вторинної сировиниНаконечна, Юлія Григорівна; Руденко, К. В.; Алексейцева, Світлана Михайлівна
19-Окт-2020Спеціалізована закусочна на 50 місць у селищі міського типу Краснокутськ Харківської областіПавленко, Владислав Андрійович
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь