Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике морозиво
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 7-Сен-2020 | TECHNOLOGICAL ASPECTS OF QUINE FRUIT USE IN ICE CREAM TECHNOLOGY | Тюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна |
6-Фев-2024 | Використання інуліну у технології низькокалорійного морозива | Наконечна, Юлія Григорівна; Смаровоз, Юлія Валентинівна; Талалаєва, Ангеліна Сергіївна |
11-Мар-2024 | Використання інуліну у технології низькокалорійного морозива | Наконечна, Юлія; Смаровоз, Ю.; Талалаєва, А. |
30-Ноя-2021 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ НАТУРАЛЬНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ВИРОБНИЦТВІ МОРОЗИВА | Наконечна, Юлія Григорівна |
13-Фев-2024 | Розширення асортименту заморожених десертів за рахунок використання вторинної сировини | Наконечна, Юлія Григорівна; Руденко, К. В.; Алексейцева, Світлана Михайлівна |
19-Окт-2020 | Спеціалізована закусочна на 50 місць у селищі міського типу Краснокутськ Харківської області | Павленко, Владислав Андрійович |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|