Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике паштет

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Апр-2014Визначення якості печінкових паштетів за фізико-хімічними показникамиДмитренко, Вікторія Іванівна; Бабак, Анна; Рублик, Юлія; Галагоза, Максим
8-Июн-2020РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ ПЕЧІНКОВОГО ПАШТЕТУ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯГередчук, Аліна Михайлівна; Бондар, Іван Олександрович
8-Май-2020РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Топчій, Оксана Анатолівна; Ткач, Надія Іванівна
11-Мар-2024Розширення асортименту паштетів за рахунок використання вторинної сировиниГередчук, Аліна; Барта, Діана
11-Мар-2024Розширення асортименту паштетів за рахунок використання вторинної сировиниГередчук, Аліна; Панасевич, Вікторія
7-Фев-2020Удосконалення технології паштету печінкового за рахунок використання каротиновмісної сировиниКапустянський, Сергій Володимирович; Ткач, Надія Іванівна
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь