Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике інновація

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 16 из 16
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2014Дистанційні технології, як інноваційна складова навчального процесу в ПУЕТОльховський, Дмитро Миколайович
2018ДОСЛІДЖЕННЯ ДОЦІЛЬНОСТІ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ КРІОТЕРАПІЇ В ПРАКТИКУ ОЗДОРОВЧИХ ПОСЛУГ САНАТОРІЮ «НОВІ САНЖАРИ»-
2019ЕКО-ІННОВАЦІЙНА КОНЦЕПЦІЯ ГОСТИННОСТІ В ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА СВІТУ ТА УКРАЇНИПлахтюк, В. Ю.; Рогова, Н. В.
Янв-2017ІННОВАЦІЙНЕ ТАБЛО УКРАЇНИКраус, Катерина; Краус, Наталія
2014Інноваційний потенціал у документаційному середовищі комерційних підприємствДроздова О. В.
2011Інноваційний тип розвитку: сутність та властивостіІвченко, Євген Ігорович; Вергал, Ксенія Юріївна
2019Інноваційні системи опалення підприємств готельно-ресторанного господарстваВолодько, Ольга Василівна; Рогова, Наталія Володимирівна
27-Май-2019Інноваційно-кластерний розвиток як чинник зростання конкурентоспроможності економічних системОніпко, Тетяна Анатоліївна
21-Июн-2021«Моделювання сервісно-торговельних процесів курортного готелю категорії «****» на 55 номерів у Львівській області»Остапенко, Юлія Володимирівна
24-Апр-2020Організаційне забезпечення процесу управління інноваційним розвитком підприємстваСиненко, Олена Анатоліївна; Гусаковська, Тетяна Олександрівна
30-Июн-2021Особливості інноваційної діяльності компанії «Apple Inc.»Єгіазарян, Артур Сергійович
2017Практика реалізації лідерського підходу до підготовки фахівців нового покоління в ПУЕТНестуля, Світлана Іванівна
6-Окт-2020Розвиток інноваційного потенціалу підприємстваСиненко, Олена Анатоліївна
22-Дек-2022Стратегія розвитку готельно-ресторанних комплексів БолгаріїОстапенко, Юлія Володимирівна
2018УДОСКОНАЛЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ САНАТОРІЮ «ПСЬОЛ» ЗА РАХУНОК ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙСтрільчук, Ірина Петрівна
13-Дек-2022Удосконалення роботи ресторану при розважальному центрі «Crazy Land» у місті Полтава за рахунок впровадження інноваційГолубєв, Дмитро Володимирович
Отображение результатов 1 до 16 из 16

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь