|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1209 до 1228 из 12663
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2023 | Біотехнології у бджільництві | Флока, Людмила Валеріївна; Кондратюк, Дмитро |
2019 | Біотехнології у виробництві натуральних виноградних вин | Флока, Людмила Валеріївна; Рахматов, Абдигофір Худойор огли |
2019 | Біотехнології у виробництві твердого сиру | Флока, Людмила Валеріївна; Ірклієнко, Наталія Петрівна |
2023 | Біотехнології у молочній промисловості | Флока, Людмила Валеріївна; Чопик, Катерина |
2023 | Біотехнологічні методи при виробництві ферментованих м’ясних продуктів | Дьяконенко, Дмитро |
2023 | Біотехнологічні методи при виробництві ферментованих молочних продуктів | Чопик, Катерина |
2016 | Біотехнологічні прийоми при виробництві вина | Кайнаш, Алла Петрівна |
2016 | Біотехнологічні процеси при виробництві модифікованих крохмалей | Офіленко, Наталія Олександрівна |
24-Мар-2023 | Біотехнологічні способи виробництва морозива | Животовська, Аліна Миколаївна |
24-Мар-2023 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості вершкового масла | Слободенюк, Сергій Юрійович |
2023 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості напоїв бродіння | Чугуй, Катерина |
24-Мар-2023 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості печива | Кідалашева, Марина Віталіївна |
2021 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості хліба | Петрик, Микола Олександрович |
23-Июн-2021 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості хліба | Петрик, Микола Олександрович |
2022 | Біотехнологічні способи виробництва ферментованих м’ясних виробів | Носаль, О. Ю.; Флока, Л. В. |
8-Дек-2020 | БІОТЕХНОЛОГІЯ – ШЛЯХ ДО ПРОЦВІТАННЯ ЛЮДСТВА | Саплін, А. В.; Смолянчук, Н. В. |
2020 | Біотехнологія води | Сахно, Тамара Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович |
7-Сен-2020 | Біотехнологія води | Сахно, Тамара Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович |
Мар-2014 | Біофортифіковані харчові продукти нового покоління: значення для раціонального і безпечного харчування | Дейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П. |
2021 | Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м’ясних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |
Отображение результатов 1209 до 1228 из 12663
|