Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 10394 до 10413 из 12855
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
27-Янв-2021Спосіб приготування бісквітного печива "Савоярді"Шелудько, Вікторія Миколаївна; Каленбет, Оксана Вячеславівна
25-Июн-2021Спосіб приготування пісочного тіста з кунжутомБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
28-Июн-2021Спосіб приготування рослинного молока з горіхівНаконечна, Юлія Григорівна; Хомич, Галина Панасівна
2017Спосіб приготування смузі "Горіхова блаж"Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі “Бадьорий”Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі “Джерельна насолода”Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі “Земледар”Тюрікова, Інна Станіславівна; Скорік, Євгеній
7-Сен-2020Спосіб приготування смузі «Добродар»Тюрікова, Інна Станіславівна; Пересічний, Михайло Іванович
28-Май-2020Спосіб прискореної оцінки середнього строку служби компактних люмінесцентних ламп.Кожушко, Григорій Мефодійович
2011СПОСІБ ПРОСТОРОВО-ЧАСОВОЇ ОБРОБКИ СИГНАЛУ В СИСТЕМАХ ЗВ'ЯЗКУ ІЗ СТРИБКОПОДІБНОЮ ЗМІНОЮ ЧАСТОТИ ТА КОНТРОЛЬНИЙ ПРИЙМАЧ ДЛЯ ЙОГО ЗДІЙСНЕННЯГаркуша, Сергій Володимирович; Марчук, Артем Володимирович
2013СПОСІБ РОЗПОДІЛУ ЧАСТОТНИХ КАНАЛІВ В БАГАТОКАНАЛЬНІЙ MESH-МЕРЕЖІ СТАНДАРТУ ІЕЕЕ 802.11 ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЇХ СТРУКТУРНОЇ САМООРГАНІЗАЦІЇГаркуша, Сергій Володимирович
14-Май-2014Способ обеззараживания сыпучих пищевых продуктовСеменов Анатолий Алексеевич; Семенова Наталия Владимировна
13-Май-2014Способи бактерицидного знезараження питної водиСеменов Анатолій Олексійович; Берлінова Людмила Володимирівна
2014Способи збереження якості м'яса при дозріванніБірта, Габріелла Олександрівна
3-Апр-2020Способи ідентифікації та методи фальсифікації продуктів дитячого харчуванняФлока, Людмила Валеріївна
Мар-2021Способи та засоби фальсифікації м'ясних консервівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Книш, Яна
17-Апр-2021Способи фальсифікації газованих безалкогольних напоївБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Сопітько, Анна
2014Способи фальсифікації меду натуральногоЮдічева, О. П.; Чумак, Р. В.
2014Сприяння вітчизняної споживчої кооперації армії ретроспектива 1920-х років.Оніпко, Тетяна Володимирівна
2008Сприяння місцевому розвитку через активізацію роботи громадВорона, Петро Васильович
Отображение результатов 10394 до 10413 из 12855
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь