|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 11948 до 11967 из 13074
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 22-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ | Петренко, Я. А.; Бородай, А. Б. |
8-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПІСОЧНОГО ТІСТА ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ | Лісогор, Г. В.; Хомич, Г. П.; Ткач, Н. І. |
5-Май-2024 | Удосконалення технології попередньої обробки м’яса для приготування в закладах ресторанного господарства | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Июн-2021 | Удосконалення технології посічених напівфабрикатів із качатини | Лелюх, Валерія Олександрівна |
2021 | Удосконалення технології пюреподібних страв | Тюрікова, Інна Станіславівна; Чоні, Інна Володимирівна |
26-Июн-2020 | Удосконалення технології рибних січених виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Малікова, Марина Миколаївна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології рибних січених виробів за рахунок використання рослинної сировини | Журавльов, Дмитро Сергійович |
11-Сен-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РИБНИХ СТРАВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ПСИЛІУМУ | Пасічний, Василь Миколайович; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна |
22-Дек-2020 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РОЗСІЛЬНИХ СИРІВ | Гладкий, А. І.; Наконечна, Ю. Г.; Бородай, А. Б. |
30-Апр-2024 | Удосконалення технології самбуку за рахунок використання нетрадиційної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Чоні, Інна Володимирівна |
Янв-2024 | Удосконалення технології січених м'ясних напівфабрикатів із використанням продуктів переробки рослинної сировини | Рубель, Валентин Михайлович |
26-Янв-2020 | Удосконалення технології соку із овочевих культур | Турченков, Дмитро Дмитрович |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології солодких жельованих страв за рахунок відходів рослинної сировини. | Рябоконь, Сергій Олександрович |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировини | Пастухова, Олена Ігорівна |
Июн-2021 | Удосконалення технології соусів за рахунок нетрадиційної сировини | Белінська, Вікторія Володимирівна |
14-Апр-2016 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ МОЛОЧНИХ СОЛОДКИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРАГІНАНУ | Скобельська, Наталія Володимирівна |
Июн-2021 | Удосконалення технології субпродуктових паштетів із гусятини | Крель, Дарія Олександрівна |
2-Июн-2021 | Удосконалення технології супу-пюре на основі гарбуза. | Могильний, Іван Олександрович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
25-Июн-2020 | Удосконалення технології тірамісу з використанням відходів рослин-ної сировини | Цегельник, Тетяна Дмитрівна |
21-Ноя-2019 | Удосконалення технології фокаччі | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна; Сергєйчук, Ярослав Дмитрович |
Отображение результатов 11948 до 11967 из 13074
|