| 
                
             | 
            
            
            
            
            
                
                
  
 
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
 
	
	
		Просмотр коллекции  по группе - По автору Бірта, Габріелла Олександрівна
	
	
	
	
	
	
	
	
	 
	
	
		Отображение результатов 1 до 20 из 87
	 
	
	
	
    
    
	
| Дата публикации | Название | Автор(ы) |  | 2025 | Influence of sex and pre-slaughter weight of pigs on their carcass quality | Бірта, Габріелла Олександрівна; Mykhalko, Oleksandr; Povod, Mykola; Gill, Michael; Tsereniuk, Oleksandr; Trybrat, Ruslan; Birta, Gabriella; Krygina, Natalia |  
| 2013 | Амінокислотний склад м'яса свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна |  
| 2019 | Безпечність  харчових добавок та їх вплив на здоров’я людини | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |  
| 2023 | Безпечність харчових добавок | Бірта, Габріелла Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна |  
| 2023 | Безпечність харчових добавок | Бірта, Габріелла Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна |  
| 2021 | Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м'ясних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |  
| 2012 | Взаємозвязок між гістологічними показниками найдовшого м'яза спини та якістю м'яса | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Рибалко, Валентин Павлович |  
| 2022 | Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна |  
| Апр-2020 | Вимоги ринку праці до агентів з митного оформлення | Бірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна |  
| 18-Окт-2012 | Відгодівельні, забійні та м'ясо-сальні якості свиней різних напрямів продуктивності | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |  
| 2022 | Вплив генно-модифікованих організмів на якість та безпечність продовольчої сировини | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |  
| 2020 | Вплив паратипових факторів на якість м'ясо-сальної продукції | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |  
| 28-Янв-2021 | Вплив спожиткової тари на збереженість редиски сорту Червоний велетень | Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |  
| 2021 | Вплив умов годівлі на забійні якості свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |  
| 2015 | Вся правда про генетично модифіковані організми | Бірта, Габріелла Олександрівна |  
| 2014 | Вся правда про генетично модифіковані організми | Бірта, Габріелла Олександрівна |  
| 2013 | Генно-модифіковані організми: за і проти | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |  
| Мар-2020 | Господарське використання та продукція конярства | Бірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна |  
| 2020 | Дикоростуча сировина | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Хмельницька, Євгенія Вікторівна |  
| 24-Мар-2021 | Дослідження якості кефіру різних виробників | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна |  
 
    
	
	
		Отображение результатов 1 до 20 из 87
	 
	
	
	
	
                    
                      
                 |