|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Юрко, Ігор Вікторович
Отображение результатов 1 до 20 из 23
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 3-Июн-2020 | WORKSHOP ЯК ІНСТРУМЕНТ ПРАКТИКО-ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ І МЕТОДИКО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ | Юрко, Ігор Вікторович |
4-Июн-2020 | БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ Навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітня програма «Готельно-ресторанна справа» ступеня бакалавра Полтава ПУЕТ | Михайленко, Олена Миколаївна; Юрко, Ігор Вікторович |
3-Июн-2020 | Використання інтерактивних методів для розвитку підприємницьких компетентностей | Юрко, Ігор Вікторович |
Апр-2016 | ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ «ТАЄМНИЙ ПОКУПЕЦЬ» ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ | Юрко, Ігор Вікторович |
9-Июл-2021 | ВИКОРИСТАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ СКЛАДОВОЇ В ПРОЕКТАХ ТОРГОВЕЛЬНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА | Юрко, Ігор Вікторович; Кийко, Антон |
Фев-2015 | ВПЛИВ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ НА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ ЯКОСТЕЙ СПЕЦІАЛІСТА | Юрко, Ігор Вікторович |
2013 | Довідник працівника магазину споживчої кооперації | Юрко, Ігор Вікторович; Балабан, Петро Юрійович; Горячова, Олена Олександрівна |
9-Июл-2021 | Зародження і розвиток мережевої торгівлі в Україні | Юрко, Ігор Вікторович |
2012 | Інноваційні концепції маркетингу | Краус, Катерина Миколаївна; Юрко, Ігор Вікторович |
30-Июл-2011 | Маркетинг заготівельної діяльності підприємств споживчої кооперації на ринку дикорослої та лікарсько-технічної сировини | Бондаренко, Вікторія Михайлівна; Юрко, Ігор Вікторович |
2008 | Маркетингові дослідження ринку дикорослої продукції в Україні | Бондаренко, Вікторія Михайлівна; Юрко, Ігор Вікторович |
2009 | Маркетингові підходи у формуванні заготівельно-збутової політики кооперативних підприємств | Бондаренко, Вікторія Михайлівна; Юрко, Ігор Вікторович |
22-Июн-2021 | Організація діяльності нічного клубу «Servi dei Night Club» | Репов, Сергій Дмитрович; Юрко, Ігор Вікторович |
4-Июн-2020 | ОРГАНІЗАЦІЯ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами спеціальностей 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітня програма «Товарознавство і торговельне підприємництво», 073 «Менеджмент» освітня програма «Менеджмент», 181 «Харчові технології» освітня програма «Харчові технології та інженерія» ступеня бакалавра ПУЕТ | Юрко, Ігор Вікторович |
22-Июн-2021 | ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ МАЙБУТНЬОГО БІЗНЕСУ DZ «POLTAVA» | Бондаренко, Ірина Сергіївна; Юрко, Ігор Вікторович |
2015 | ПІДГОТОВКА НАВЧАЛЬНИХ ПЛАНІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ТОВАРОЗНАВСТВО І КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ» В ПРАКТИКО-ОРІЄНТОВАНІЙ ВИЩІЙ ОСВІТІ | Юрко, Ігор Вікторович |
2008 | Планування в підприємствах і організаціях споживчої кооперації: стан і перспективи розвитку | Іванова, Валентина Василівна; Сидоренко-Мельник, Ганна Миколаївна; Фастовець, Антоніна Автономівна; Юрко, Ігор Вікторович |
22-Июн-2021 | ПРОЄКТ УДОСКОНАЛЕННЯ ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА | Гроза, Віталій Анатолійович; Юрко, Ігор Вікторович |
3-Июн-2020 | РЕГІОНАЛЬНИЙ РОЗВИТОК СУБ’ЄКТІВ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА | Юрко, Ігор Вікторович |
3-Июн-2020 | РЕГІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ТЕНДЕНЦІЙ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО ПРОДОВОЛЬЧОГО РІТЕЙЛУ | Юрко, Ігор Вікторович |
Отображение результатов 1 до 20 из 23
|