Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике білково-жирові емульсії
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2018 | Використання білково-жирових емульсій для поліпшення технологічних характеристик м'ясомістких напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
2015 | Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна |
2016 | Перспективи використання каротиновмісних білково-жирових емульсій в технології м’ясомістких напівфабрикатів оздоровчого спрямування | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна |
2018 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЙ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Положишникова, Ольга Іванівна; Олійник, Наталія Вікторівна |
2015 | Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м'ясомістких кулінарних напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна |
1-Мар-2017 | Удосконалення технології напівфабрикатів м’ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів | Гередчук, Аліна Михайлівна |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|