|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике вакуумування
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2015 | Використання інноваційних методів обробки м'ясної сировини для отримання високоякісної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2015 | Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
10-Дек-2024 | Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
2025 | Використання ультразвуку в технології отримання соків, збагачених біологічно активними речовинами дикорослих ягід | Тимощук, Маргарита Сергіївна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
25-Апр-2018 | Інноваційні технології отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Феодосійович; Плахотін, Валентин Яковлевич |
Фев-2016 | Інноваційні технології отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Плахотін, Валентин Якович; Бородай, Анжела Борисівна; Манжос, Олександр Федосійович |
2018 | Пакування під вакуумом, як спосіб подовження термінів зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів з нього | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|