Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике в’язкість

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Ноя-2019ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СТРАВ ТА ОЗДОБЛЮВАЛЬНИХ НАПІВФАБРИКАТІВЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
31-Янв-2020Дослідження характеристик індустріальних олив вимогам нормативної документації та особливості їх митного оформленняСімонов, Олег Олександрович
2016РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУЛевченко, Юлія Вікторівна; Хомич, Галина Панасівна; Олійник, Наталія Вікторівна
27-Окт-2017РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУЛевченко, Юлія
27-Окт-2017РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУЛевченко, Юлія
11-Сен-2020УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ РИБНИХ СТРАВ ЗА РАХУНОК ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ПСИЛІУМУПасічний, Василь Миколайович; Мацук, Юлія Анатоліївна; Гередчук, Аліна Михайлівна
20-Дек-2020Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировиниПастухова, Олена Ігорівна
Июн-2021Удосконалення технології соусів за рахунок нетрадиційної сировиниБелінська, Вікторія Володимирівна
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь