Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике желюючий сік

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
10-Дек-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких стравМихнюк, О. М.; Добринь, Ю. М.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
Ноя-2019Використання вторинної рослинної сировини в технології солодких страв та оздоблювальних напівфабрикатівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
10-Дек-2019Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробівПавлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
10-Дек-2024Продукти переробки хеномелесу в якості складової комбінованої системи структуроутворенняХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна; Молчанова, Наталья Юріївна
30-Июн-2021Розробка технологій переробки відходів журавлини та харчових продуктів з їх використаннямМацкнко, Аліна
18-Апр-2019Розробка технології солодких страв і оздоблювальних напівфабрикатівЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Дек-2019Удосконалення технології збивних десертів з використанням желюючих соків рослинної сировиниНужна, Ірина Юріївна; Хомич, Галина Панасівна
Отображение результатов 1 до 7 из 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь