Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике заморожування
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 13-Мар-2024 | Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягід | Тюрікова, Інна Станіславівна; Міщенко, Володимир |
2011 | ДОСЛІДЖЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ЯГОДАХ ЧОРНИЦІ ТА ПРОДУКТАХ ЇЇ ПЕРЕРОБКИ | Хомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович |
2017 | Заморожування як спосіб зберігання м`яса та м`ясних продуктів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
10-Дек-2020 | Спосіб виробництва пельменів з β-каротином для дітей | Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Корсун, Андрій Володимирович |
6-Янв-2021 | Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного вік | Кайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Ремізова, Надія Леонідівна |
26-Дек-2022 | Удосконалення показників якості десерту за рахунок технологічних і біохімічних властивостей сировини | Міщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна |
Отображение результатов 1 до 6 из 6
|