Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике заморожування

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
13-Мар-2024Дослідження технологічних властивостей свіжих та заморожених ягідТюрікова, Інна Станіславівна; Міщенко, Володимир
2011ДОСЛІДЖЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ЯГОДАХ ЧОРНИЦІ ТА ПРОДУКТАХ ЇЇ ПЕРЕРОБКИХомич, Галина Панасівна; Капрельянц, Леонід Вікторович; Земелев, Сергій Анатолійович
2017Заморожування як спосіб зберігання м`яса та м`ясних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
10-Дек-2020Спосіб виробництва пельменів з β-каротином для дітейКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Корсун, Андрій Володимирович
6-Янв-2021Спосіб виробництва пельменів м'ясо-рослинних для дітей дошкільного вікКайнаш, Алла Петрівна; Будник, Ніна Василівна; Калашник, Олена Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна; Мороз, Світлана Едуардівна; Ремізова, Надія Леонідівна
26-Дек-2022Удосконалення показників якості десерту за рахунок технологічних і біохімічних властивостей сировиниМіщенко, Володимир Артурович; Тюрікова, Інна Станіславівна
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь