Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике йогурт
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2018 | Аналіз вітчизняного ринку та оцінка якості кисломолочних напоїв для дитячого харчування | Флока, Людмила Валеріївна; Панченко, Анна Анатоліївна |
2017 | Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі | Суткович, Тетяна Юліанівна; Вагіль, Тетяна |
2022 | Експертне дослідження якості йогуртів | Костик, Д. О.; Кириченко, О. В. |
2024 | Особливості застосування методів біотехнології при виробництві йогуртів | Педюра, Ілона Олегівна |
29-Май-2022 | Перспективні напрямки виробництва інноваційних видів йогурту | Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
4-Фев-2020 | Стан виробництва, споживні властивості, асортимент та якість йогуртів | Осинкіна, Марина Юріївна |
30-Ноя-2023 | Сучасні біотехнології під час виробництва йогуртів | Флока, Людмила Валеріївна; Педюра, Ілона |
2019 | Удосконалення технології напоїв оздоровчого спрямування з використанням рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Литвиненко, Олена Сергіївна |
Отображение результатов 1 до 8 из 8
|