|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике каротиноїди
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2015 | ВИКОРИСТАННЯ ВИСОКОДИСПЕРСНОГО КРЕМНЕЗЕМУ В ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович |
2015 | ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ М’ЯСОВМІСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна |
2015 | ДОСЛІДЖЕННЯ ФАКТОРІВ ПРОЛОНГАЦІЇ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСНИХ І М’ЯСОМІСТКИХ ПРОДУКТІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Мороз, Олена Олексіївна |
2014 | М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінності | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович |
19-Апр-2023 | Підвищення харчової цінності кексів та збагачення β-каротином за рахунок гарбузового пюре | Капліна, Тетяна Вікторівна |
8-Май-2020 | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ПАШТЕТУ ПЕЧІНКОВОГО ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Топчій, Оксана Анатолівна; Ткач, Надія Іванівна |
2015 | Розроблення технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для м'ясомістких кулінарних напівфабрикатів | Гередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна |
3-Янв-2021 | Сорти картоплі із лікувальними властивостями | Хмельницька, Євгенія Вікторівна |
1-Мар-2017 | УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ М’ЯСОМІСТКИХ КУЛІНАРНИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРОТИНОВМІСНИХ ЗБАГАЧУВАЧІВ | Гередчук, Аліна Михайлівна |
7-Фев-2020 | Удосконалення технології паштету печінкового за рахунок використання каротиновмісної сировини | Капустянський, Сергій Володимирович; Ткач, Надія Іванівна |
Отображение результатов 1 до 10 из 10
|