|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике послуга
Отображение результатов 1 до 14 из 14
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2022 | Implementation of the sustainable development priorities of tourism and hotel and restaurant clusters in regions of Ukraine | Maslihan, O.; Kushch, L.; Dudnyk, S.; Goblyk-Markovych, N.; Маслиган, Олена Олександрівна; Кущ, Лариса Іванівна; Дудник, Світлана Олексївна; Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна |
2019 | Touch Table як інтерактивний вид комунікації зі споживачами готелю | Максак, Є. А.; Капліна, Т. В. |
Апр-2016 | Ідентичність та відмінність категорій «послуга» і «товар» | Іржавська, Людмила Василівна |
29-Янв-2016 | Інноваційні технології в діяльності підприємств ділового туризму | Тараненко, Олександр Олексійович |
2015 | Комплекс маркетингу на ринку охорони здоров'я | Сержук, А. В. |
18-Июн-2021 | Моделювання виробничо-торговельних процесів екоготелю категорії «****» на 46 номерів у м. Харків | Чирва, Маргарита Олексіївна |
Дек-2021 | Моделювання ринку медичних послуг та лікарських засобів (за матеріалами ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця») | Шаблій, Вадим Євгенович |
18-Апр-2024 | Організації надання додаткових послуг у готелі | Береза, Ярослав Ігорович; Рибакова, Світлана Сергіївна |
2010 | Підходи до трактування категорії «послуга» | Рибалко-Рак, Леся Андріївна; Борисенко, Артем |
27-Июн-2021 | Послуга як складова товару | Трайно, Вікторія Миколаївна |
31-Янв-2020 | Розвиток послуг роздрібної торгівлі за сучасних умов | Квасков, Олександр Ігорович |
13-Дек-2022 | Удосконалення роботи ресторану при розважальному центрі «Crazy Land» у місті Полтава за рахунок впровадження інновацій | Голубєв, Дмитро Володимирович |
2018 | Фактори формування конкурентоспроможності індустрії гостинності | Бліщавенко, О. Т.; Карпенко, В. Д. |
2018 | Формування конкурентоспроможності підприємств готельної індустрії за рахунок інноваційних технологій | Гомон, Ю. Ф.; Рогова, Н. В. |
Отображение результатов 1 до 14 из 14
|