Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике свинина

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
30-Дек-2022Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна
2012Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатівБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
2012Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свининиБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
20-Ноя-2019Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринуванняЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим; Ткач, Надія
4-Фев-2022Стан та перспективи виробництва м’яса свинини і яловичини в УкраїніЯрош, Ганна Леонідівна
Дек-2019Удоcконaлення технології мaринaдів для м’яcних cтрaвШведенко, Олекcій Володимирович; Бородай, Анжела Борисівна
17-Янв-2025Удоcконaлення технології мaринaдів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировиниЩербань, Тарас Олегович
5-Май-2024Удосконалення технології попередньої обробки м’яса для приготування в закладах ресторанного господарстваБородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна
Отображение результатов 1 до 10 из 10

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь