|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике свинина
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 30-Дек-2022 | Використання фруктової сировини як джерела органічних кислот у технології дрібношматкових м'ясних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Хомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Мацук, Юлія Анатоліївна |
2012 | Вплив вакууму на показники якості та безпеки м’ясних натуральних порційних напівфабрикатів | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Дослідження впливу вакуумування на мікроструктуру свинини | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
20-Ноя-2019 | Дослідження впливу хеномелесу на якість м’яса в процесі маринування | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Педченко, Максим; Ткач, Надія |
4-Фев-2022 | Стан та перспективи виробництва м’яса свинини і яловичини в Україні | Ярош, Ганна Леонідівна |
Дек-2019 | Удоcконaлення технології мaринaдів для м’яcних cтрaв | Шведенко, Олекcій Володимирович; Бородай, Анжела Борисівна |
17-Янв-2025 | Удоcконaлення технології мaринaдів за рахунок використання нетрадиційної рослинної сировини | Щербань, Тарас Олегович |
5-Май-2024 | Удосконалення технології попередньої обробки м’яса для приготування в закладах ресторанного господарства | Бородай, Анжела Борисівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
Отображение результатов 1 до 10 из 10
|