Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике гіпобаричні умови
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2015 | Використання інноваційних методів обробки м'ясної сировини для отримання високоякісної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна; Чоні, Інна Володимирівна |
2015 | Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукції | Чоні, Інна Володимирівна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Бородай, Анжела Борисівна |
10-Дек-2024 | Використання інноваційних прийомів в технології приготування м'ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Бородай, Анжела Борисівна; Гайворонська, Зоя Миколаївна |
2017 | Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини | Суткович, Тетяна Юліанівна; Шишкіна, Анна |
2017 | Застосування інноваційних технологій для отримання якісної м’ясної продукції | Суткович, Тетяна Юліанівна |
2012 | Інноваційний метод отримання функціональних напоїв | Суткович, Тетяна Юліанівна; Плахотін, Валентин Якович |
Сен-2012 | Применение вакуума для улучшения качества мясной продукции | Суткович, Тетяна Юліанівна |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|