Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике реологічні властивості

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
13-Май-2020The flour of soft wheat in the technologies of food productsЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
2015Використання високодисперсного кремнезему в технології м'ясомістких продуктів оздоровчого спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович
2015Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямуванняГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Герасименко, Марина Юріївна; Неводюк, Ірина Василівна
2014М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м'яса птиці підвищеної харчової цінностіГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Задорожній, В'ячеслав Вікторович
2018Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатівГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Положишникова, Ольга Іванівна; Олійник, Наталія Вікторівна
20-Дек-2020Удосконалення технології соусів за рахунок використання нетрадиційної сировиниПастухова, Олена Ігорівна
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь