Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике рослинна сировина
Отображение результатов 1 до 10 из 10
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Дек-2015 | Антиоксиданти рослинного походження для жировмісних кондитерських виробів | Пахомова, Інна Володимирівна |
2014 | Борошняні кондитерські вироби з рослинною сировиною підвищеної біологічної цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Мар-2014 | Використання антиоксидантних властивостей рослинної сировини як запорука безпечності лікеро-горілчаних виробів | Оносова, І. А.; Рачинська, З. П. |
2014 | Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів | Олійник, Наталія Вікторівна; Холод, Т. А. |
12-Окт-2020 | Використання рослинної сировини в технології печива | Мирончук, І. С.; Горобець, О. М. |
24-Апр-2020 | Використання рослинної сировини у технології маринування напівфабрикатів з гідробіонтів | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Бондарчук, Віктор |
29-Янв-2020 | Особливості використання рослинної сировини у технологіях безалкогольних напоїв | Капліна, Тетяна Вікторівна; Миронов, Денис Анатолійович; Рибакова, Світлана Сергіївна |
2017 | Удосконалення технології капкейків за рахунок додавання рослинної сировини | Карпюк, Галина Степанівна |
20-Дек-2020 | Удосконалення технології рибних січених виробів за рахунок використання рослинної сировини | Журавльов, Дмитро Сергійович |
Янв-2024 | Удосконалення технології січених м'ясних напівфабрикатів із використанням продуктів переробки рослинної сировини | Рубель, Валентин Михайлович |
Отображение результатов 1 до 10 из 10
|