Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Author Бірта, Габріелла Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 78
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Амінокислотний склад м’яса свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна
2019Безпечність харчових добавок та їх вплив на здоров’я людиниБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
Apr-2022Безпечність безалкогольних газованих напоївБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна
2021Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м’ясних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2012Взаємозвязок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’ясаБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Рибалко, Валентин Павлович
Apr-2020Вимоги ринку праці до агентів з митного оформленняБірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна
18-Oct-2012Відгодівельні, забійні та м’ясо-сальні якості свиней різних напрямів продуктивностіБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2022Вплив генно-модифікованих організмів на якість та безпечність продовольчої сировиниБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2020Вплив паратипових факторів на якість м'ясо-сальної продукціїБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
28-Jan-2021ВПЛИВ СПОЖИТКОВОЇ ТАРИ НА ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ РЕДИСКИ СОРТУ ЧЕРВОНИЙ ВЕЛЕТЕНЬХмельницька, Євгенія Вікторівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2021Вплив умов годівлі на забійні якості свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2014Вся правда про генетично модифіковані організмиБірта, Габріелла Олександрівна
2015Вся правда про генетично модифіковані організмиБірта, Габріелла Олександрівна
2013Генно-модифіковані організми: за і протиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
Mar-2020Господарське використання та продукція конярстваБірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна
2020Дикоростуча сировинаБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Хмельницька, Євгенія Вікторівна
24-Mar-2021Дослідження якості кефіру різних виробниківБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2020Еко та ГМО-продуктиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
Dec-2021Жирнокислотний склад сала свиней різних порідБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна
28-Jan-2022Забійні якості свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна
Showing results 1 to 20 of 78
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback