Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Бірта, Габріелла Олександрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 86
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2013Амінокислотний склад м’яса свиней різних генотипівБірта, Габріелла Олександрівна
2019Безпечність харчових добавок та їх вплив на здоров’я людиниБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2023Безпечність харчових добавокБірта, Габріелла Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна
2023Безпечність харчових добавокБірта, Габріелла Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна
2021Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м’ясних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2012Взаємозвязок між гістологічними показниками найдовшого м’яза спини та якістю м’ясаБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Рибалко, Валентин Павлович
2022Вимоги до молока як до сировини для виробництва молочних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Гнітій, Надія Володимирівна
Апр-2020Вимоги ринку праці до агентів з митного оформленняБірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна
18-Окт-2012Відгодівельні, забійні та м’ясо-сальні якості свиней різних напрямів продуктивностіБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2022Вплив генно-модифікованих організмів на якість та безпечність продовольчої сировиниБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2020Вплив паратипових факторів на якість м'ясо-сальної продукціїБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
28-Янв-2021ВПЛИВ СПОЖИТКОВОЇ ТАРИ НА ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ РЕДИСКИ СОРТУ ЧЕРВОНИЙ ВЕЛЕТЕНЬХмельницька, Євгенія Вікторівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
2021Вплив умов годівлі на забійні якості свинейБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2015Вся правда про генетично модифіковані організмиБірта, Габріелла Олександрівна
2014Вся правда про генетично модифіковані організмиБірта, Габріелла Олександрівна
2013Генно-модифіковані організми: за і протиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович
Мар-2020Господарське використання та продукція конярстваБірта, Габріелла Олександрівна; Кириченко, Олена Василівна
2020Дикоростуча сировинаБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Хмельницька, Євгенія Вікторівна
24-Мар-2021Дослідження якості кефіру різних виробниківБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
2023Дослідження якості сучасних кисломолочних напоївБірта, Габріелла Олександрівна; Чернуха, Олена
Отображение результатов 1 до 20 из 86
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь