|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Горячова, Олена Олександрівна
Отображение результатов 1 до 20 из 23
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Мар-2018 | Біостійкість відновлених соків при зберіганні | Горячова, Олена Олександрівна |
2018 | Виробнича практика (3 курс) для студентів спеціальності 162 | Горячова, Олена Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2021 | Виробнича практика : програма та методичні рекомендації з організації та проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємництво» ступеня молодшого бакалавра | Горячова, Олена Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
2013 | Довідник працівника магазину споживчої кооперації | Юрко, Ігор Вікторович; Балабан, Петро Юрійович; Горячова, Олена Олександрівна |
2009 | Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів. | Горячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна |
2020 | Еко та ГМО-продукти | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
28-Янв-2022 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
28-Янв-2022 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
2021 | Забійні якості свиней різних генотипів | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
2010 | Зміни органолептичних властивостей сортових яблучних соків при зберіганні. | Горячова, Олена Олександрівна |
Мар-2021 | Кореляційні зв'язки м'ясо-сальних якостей свиней | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна |
17-Окт-2021 | Методичні рекомендації для проходження виробничої практики для студентів спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітня програма «Товарознавство та торговельне підприємництво» ступеня молодший бакалавр (2 курс) | Горячова, Олена Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович |
26-Май-2020 | НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА СОКІВ | Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Сокіл, Андрій Андрійович; Ковальчук, Христина Ігорівна |
2017 | Особливості застосування дистанційних технологій при вивченні дисципліни "Сенсорний аналіз" | Горячова, Олена Олександрівна; Горячов, Олександр Володимирович |
2021 | Особливості ідентифікації та оцінки якості авокадо. | Бірта, Габріелла Олександрівна; Горячова, Олена Олександрівна; Флока, Людмила Валеріївна; Рачинська, Зоя Павлівна |
2018 | Програма з виробничої практики для студентів IV курсу спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія | Бірта, Габріелла Олександрівна; Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Горячова, Олена Олександрівна |
2021 | Свинарство | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Рачинська, Зоя Павлівна; Гнітій, Надія Володимирівна |
2022 | Свинарство з основами біотехнології | Бірта, Габріелла Олександрівна Бірта; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Гнітій, Надія Володимирівна |
26-Май-2020 | Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробів | Горячова, Олена Олександрівна; Назаренко, Валентина Олексіївна; Офіленко, Наталія Олександрівна; Котова, Зоя Яківна |
26-Май-2020 | СОРТОВА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА АНАЛІЗ БЕЗПЕЧНОСТІ ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА | Горячова, Олена Олександрівна; Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Ковальчук, Христина Ігорівна |
Отображение результатов 1 до 20 из 23
|