Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Скобельська, Наталія Володимирівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Використання волоського горіха та продуктів його перероблення у технології смузіТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Пересічний, Михайло Іванович
7-Сен-2020Використання перикарпію в технології квасуТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
12-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ПЕРИКАРПІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ КВАСУСкобельська, Наталія Володимирівна
12-Май-2016ВИКОРИСТАННЯ ПЕРИКАРПІЮ У ТЕХНОЛОГІЇ КВАСУСкобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
19-Дек-2016Грецкий орех – уникальный источник для пищевой промышленностиСкобельська, Наталія Володимирівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
7-Сен-2020ГРЕЦКИЙ ОРЕХ – УНИКАЛЬНЫЙ ИСТОЧНИК ДЛЯ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
7-Сен-2020Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Інна Станіславівна; Скобельська, Наталія Володимирівна; Олійник, Наталія Вікторівна
26-Апр-2018Дослідження технологічних параметрів створення ферментованих напоїв із рослинної сировиниТюрікова, Іна Станіславовна; Олійник, Наталія Вікторівна; Скобельська, Наталія Володимирівна
14-Апр-2016УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ СОУСІВ МОЛОЧНИХ СОЛОДКИХ З ВИКОРИСТАННЯМ КАРАГІНАНУСкобельська, Наталія Володимирівна
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь