Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По автору Ткаченко, Аліна Сергіївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 15 из 15
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
10-Сен-2013Безпека харчових добавок у борошняних кондитерських виробахПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
31-Май-2016ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ ОКИСНЕННЯ ЖИРІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Діденко, Євгенія Павлівна
31-Май-2016Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробівПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
31-Май-2016Вплив природних антиоксидантів на якість та зберігання борошняних кондитерських виробівПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
2020Еко та ГМО-продуктиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
28-Май-2020Екологічне маркування мийних засобівБасова, Юлія Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Пахомова, Інна Володимирівна
2020Експертиза та митне оформлення органічних кондитерських виробівІльченко, Вадим Олександрович; Ткаченко, Аліна Сергіївна
2020Експертиза та митне оформлення різних видів органічного борошнаІванюк, Олег Борисович; Ткаченко, Аліна Сергіївна
26-Май-2020НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА СОКІВГорячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Сокіл, Андрій Андрійович; Ковальчук, Христина Ігорівна
2019Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання : колективна монографія / Вивчення показників безпечності хліба пшеничного у контексті вимог системи НАССРКалашник, Олена Володимирівна; Юдічева, Ольга Петрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Молчанова, Наталія Юріївна
29-Апр-2017Прогнозування змін якості вафель з жировими начинками у процесі зберіганняПахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
28-Авг-2019Продуктивні якості свиней полтавської м'ясної породиБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна
1-Июн-2021Сучасні тенденції розвитку ринку шоколадних виробівТкаченко, Аліна Сергіївна; Губа, Людмила Миколаївна; Басова, Юлія Олександрівна; Кобищан, Ганна Дмитрівна
18-Янв-2021Сучасні тенденції розвитку ринку шоколадних виробівТкаченко, Аліна Сергіївна; Губа, Людмила Миколаївна; Басова, Юлія Олександрівна; Кобищан, Ганна Дмитрівна
1-Июн-2021Характеристика стандартів системи НАССРГуба, Людмила Миколаївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Басова, Юлія Олександрівна; Кобищан, Ганна Дмитрівна
Отображение результатов 1 до 15 из 15

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь