|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По автору Ткаченко, Аліна Сергіївна
Отображение результатов 1 до 15 из 15
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 10-Сен-2013 | Безпека харчових добавок у борошняних кондитерських виробах | Пахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
31-Май-2016 | ВПЛИВ АНТИОКСИДАНТІВ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА ПРОЦЕСИ ОКИСНЕННЯ ЖИРІВ ДЛЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Пахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Діденко, Євгенія Павлівна |
31-Май-2016 | Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів | Пахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
31-Май-2016 | Вплив природних антиоксидантів на якість та зберігання борошняних кондитерських виробів | Пахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
2020 | Еко та ГМО-продукти | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
28-Май-2020 | Екологічне маркування мийних засобів | Басова, Юлія Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Пахомова, Інна Володимирівна |
2020 | Експертиза та митне оформлення органічних кондитерських виробів | Ільченко, Вадим Олександрович; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
2020 | Експертиза та митне оформлення різних видів органічного борошна | Іванюк, Олег Борисович; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
26-Май-2020 | НАУКОВЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ НАССР ПІД ЧАС ВИРОБНИЦТВА СОКІВ | Горячова, Олена Олександрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Суткович, Тетяна Юліанівна; Сокіл, Андрій Андрійович; Ковальчук, Христина Ігорівна |
2019 | Природно-ресурсний та енергетичний потенціали: напрями збереження, відновлення та раціонального використання : колективна монографія / Вивчення показників безпечності хліба пшеничного у контексті вимог системи НАССР | Калашник, Олена Володимирівна; Юдічева, Ольга Петрівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Молчанова, Наталія Юріївна |
29-Апр-2017 | Прогнозування змін якості вафель з жировими начинками у процесі зберігання | Пахомова, Інна Володимирівна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
28-Авг-2019 | Продуктивні якості свиней полтавської м'ясної породи | Бірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна |
1-Июн-2021 | Сучасні тенденції розвитку ринку шоколадних виробів | Ткаченко, Аліна Сергіївна; Губа, Людмила Миколаївна; Басова, Юлія Олександрівна; Кобищан, Ганна Дмитрівна |
18-Янв-2021 | Сучасні тенденції розвитку ринку шоколадних виробів | Ткаченко, Аліна Сергіївна; Губа, Людмила Миколаївна; Басова, Юлія Олександрівна; Кобищан, Ганна Дмитрівна |
1-Июн-2021 | Характеристика стандартів системи НАССР | Губа, Людмила Миколаївна; Ткаченко, Аліна Сергіївна; Басова, Юлія Олександрівна; Кобищан, Ганна Дмитрівна |
Отображение результатов 1 до 15 из 15
|