Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике Маффіни

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Май-2016Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
Ноя-2014Зниження енергетичної цінності маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
10-Апр-2014Маффіни підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна
2011Нові види борошняних кондитерських виробів в УкраїніШелудько, Вікторія Миколаївна
Апр-2014Розширення асортименту маффінів за рахунок додавання рослинної сировиниШелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна
25-Июл-2017Склад маффіну шоколадногоШелудько, Вікторія Миколаївна
2018ТЕХНОЛОГІЯ МАФФІНІВ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІШелудько, Вікторія Миколаївна; Урос, Таня
2014Якість і безпечність – запорука конкурентоспроможності маффінівШелудько, Вікторія Миколаївна; Квашніна, Іванна Петрівна
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь