Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Browsing by Subject запах

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Дослідження споживних властивостей, асортименту та якості крупМузичко, Андрій Петрович
2024Дослідження споживчої цінності та якості охолодженої рибиЛисюк, Юлія Ігорівна
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза сирокопчених ковбасДьомін, Юрій Володимирович
2024Класифікація, асортимент, споживні властивості та особливості товарознавчої оцінки якості крупПащенко, Вікторія Сергіївна
2023Особливості формування асортименту та якість цукерокКот, Вікторія Олександрівна
2024Стан виробництва, асортимент та оцінка якості безалкогольних напоївШуліка, Тетяна Олександрівна
2024Сучасний асортимент та експертиза шоколадуПелипенко, Владислав Сергійович
2024Сучасний асортимент та особливості експертної оцінки майонезуГарус, Владислав Анатолійович
2024Товарознавча характеристика, асортимент та якість печиваБойко, Ірина Сергіївна
2024Формування асортименту та особливості експертної оцінки кетчупуФедотов, Назар Володимирович
Showing results 1 to 10 of 10

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback