Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике колір
Отображение результатов 1 до 13 из 13
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2011 | Визначення кольорових характеристик зразків соусів | Баля, Лілія Вікторівна |
4-Фев-2022 | Дослідження господарсько-ботанічних сортів та якості коренеплодів | Донскова, Олена Вікторівна |
2024 | Дослідження споживних властивостей, асортименту та якості круп | Музичко, Андрій Петрович |
2024 | Дослідження сучасного асортименту та експертиза газованих напоїв | Сіда, Дарія Олександрівна |
2024 | Дослідження сучасного асортименту та експертиза сирокопчених ковбас | Дьомін, Юрій Володимирович |
2024 | Класифікація, асортимент, споживні властивості та особливості товарознавчої оцінки якості круп | Пащенко, Вікторія Сергіївна |
2024 | Стан виробництва, асортимент та оцінка якості безалкогольних напоїв | Шуліка, Тетяна Олександрівна |
2021 | Сучасний асортимент та особливості експертизи соків | Каленський, Микола Миколайович |
2024 | Сучасний асортимент та особливості експертної оцінки майонезу | Гарус, Владислав Анатолійович |
2024 | Товарознавча характеристика, асортимент та якість печива | Бойко, Ірина Сергіївна |
4-Фев-2022 | Фактори формування споживних властивостей, асорти-мент та оцінка якості маргарину | Осиповський, Павло Віталійович |
2024 | Формування асортименту та експертиза якості виноградних вин | Семененко, Тетяна Віталіївна |
2024 | Формування асортименту та особливості експертної оцінки кетчупу | Федотов, Назар Володимирович |
Отображение результатов 1 до 13 из 13
|