Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике колір

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 13 из 13
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2011Визначення кольорових характеристик зразків соусівБаля, Лілія Вікторівна
4-Фев-2022Дослідження господарсько-ботанічних сортів та якості коренеплодівДонскова, Олена Вікторівна
2024Дослідження споживних властивостей, асортименту та якості крупМузичко, Андрій Петрович
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза газованих напоївСіда, Дарія Олександрівна
2024Дослідження сучасного асортименту та експертиза сирокопчених ковбасДьомін, Юрій Володимирович
2024Класифікація, асортимент, споживні властивості та особливості товарознавчої оцінки якості крупПащенко, Вікторія Сергіївна
2024Стан виробництва, асортимент та оцінка якості безалкогольних напоївШуліка, Тетяна Олександрівна
2021Сучасний асортимент та особливості експертизи соківКаленський, Микола Миколайович
2024Сучасний асортимент та особливості експертної оцінки майонезуГарус, Владислав Анатолійович
2024Товарознавча характеристика, асортимент та якість печиваБойко, Ірина Сергіївна
4-Фев-2022Фактори формування споживних властивостей, асорти-мент та оцінка якості маргаринуОсиповський, Павло Віталійович
2024Формування асортименту та експертиза якості виноградних винСемененко, Тетяна Віталіївна
2024Формування асортименту та особливості експертної оцінки кетчупуФедотов, Назар Володимирович
Отображение результатов 1 до 13 из 13

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь