Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике консистенція

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2019ВПЛИВ ПОРОШКУ ТОПІНАМБУРУ НА ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ М’ЯСНИХ ФАРШІВГередчук, Аліна Михайлівна; Олійник, Наталія Вікторівна; Клец, Наталія Юріївна
2024Дослідження споживчої цінності та якості охолодженої рибиЛисюк, Юлія Ігорівна
4-Фев-2022Дослідження факторів формування асортименту та експертиза рибних консервівНіживенко, Ірина Олександрівна
17-Май-2013Моніторинг управління якістю продукції свинарстваБірта, Габріелла Олександрівна
2023Особливості формування асортименту та якість цукерокКот, Вікторія Олександрівна
17-Янв-2021Роблення рецептур безмолочного бланманжеГередчук, Аліна Михайлівна; Наконечна, Юлія Григорівна
22-Фев-2021Розробка технології безглютенових соусівБулах, Таїса Сергіївна
Отображение результатов 1 до 7 из 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь