Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике крихкість

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 6 из 6
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
25-Мар-2016ВИКОРИСТАННЯ ВІДХОДІВ ПИВОВАРНОГО ВИРОБНИЦТВА В ТЕХНОЛОГІЇ ПЕЧИВАРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
Ноя-2018Використання продуктів переробки рослинної сировини в технології печиваЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра; Ткач, Надія
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2013Вплив дієтичної добавки «клітковина ядер волоського горіха» на якість цукрового печиваРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Місюля, Ірина
28-Май-2015ВПЛИВ ПОРОШКУ МОРКВИ НА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВИРОБІВ З КЕКСОВОГО ТІСТАРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена; Медведь, Лоліта Миколаївна
Окт-2021Вплив продуктів переробки хеномелесу на процес черствіння дріжджових виробівХомич, Галина; Левченко, Юлія; Горобець, Олександра
Отображение результатов 1 до 6 из 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь