Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике показники якості
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 28-Апр-2016 | ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ | Ковальчук, Юлія Ігорівна |
2020 | Використання технологічного потенціалу насіння чіа в технології кремово-збивних цукеркових мас. | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна |
24-Апр-2020 | Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів. | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна |
2009 | Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів. | Горячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна |
21-Май-2020 | Застосування методу кореляційних плеяд для підтвердження взаємозв’язку між показниками збереженості та показниками якості коренеплодів редиски | Хмельницька, Євгенія Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович |
19-Фев-2021 | Особливості ідентифікації та проведення експертизи молочних товарів | Шворінь, Дарина Ігорівна |
17-Мар-2023 | РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ МУЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | Положишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V. |
1-Фев-2024 | Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи рибних пресервів | Ковтун, В'ячеслав Юрійович |
2011 | Товарознавча характеристика продукції тваринництва | Бургу, Юрій Георгійович |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|