Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике показники якості

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
28-Апр-2016ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ ПЛАВЛЕНИХ СИРІВ ЗА ФІЗИКО-ХІМІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИКовальчук, Юлія Ігорівна
2020Використання технологічного потенціалу насіння чіа в технології кремово-збивних цукеркових мас.Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шкляєв, Олексій Миколайович; Самохвалова, Ольга Володимирівна; Рогова, Алла Леонідівна
24-Апр-2020Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів.Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
2009Дослідження хімічного складу яблук різних помологічних сортів.Горячова, Олена Олександрівна; Кайнаш, Алла Петрівна
21-Май-2020Застосування методу кореляційних плеяд для підтвердження взаємозв’язку між показниками збереженості та показниками якості коренеплодів редискиХмельницька, Євгенія Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович
19-Фев-2021Особливості ідентифікації та проведення експертизи молочних товарівШворінь, Дарина Ігорівна
17-Мар-2023РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ МУЧНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВПоложишникова, Л. О.; Суткович, Т. Ю.; Олійник, Н. В.; Polozhyshnikova, L. O.; Sutkovich, T. Yu.; Oliynyk, N. V.
1-Фев-2024Сучасний асортимент та особливості проведення експертизи рибних пресервівКовтун, В'ячеслав Юрійович
2011Товарознавча характеристика продукції тваринництваБургу, Юрій Георгійович
Отображение результатов 1 до 9 из 9

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь