Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике пористість

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
13-Май-2020The flour of soft wheat in the technologies of food productsЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
2015Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна
2013ВПЛИВ БОРОШНА З НУТУ НА ПОЖИВНУ ЦІННІСТЬ ВИРОБІВ ІЗ МАСЛЯНОГО БІСКВІТАРогова, Алла Леонідівна; Положишнікова, Людмила Олександрівна
26-Июн-2020Комплексне використання журавлини в технології борошняних виробівХомич, Галина Панасівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Левченко, Юлія Вікторівна; Медведь, Лоліта Миколаївна; Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
Ноя-2019КОМПЛЕКСНЕ ВИКОРИСТАННЯ ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
Дек-2019Розробка технології дріжджового тіста з відкладеної випічки з використанням порошку хеномелесуМикитенко, Маргарита Петрівна; Хомич, Галина Панасівна
Дек-2019Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання агрусуСамброс, Юлія Володимирівна; Бородай, Анжела Борисівна
Отображение результатов 1 до 7 из 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь