|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике проектування
Отображение результатов 1 до 15 из 15
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 30-Май-2021 | DESIGNING OF BAKING AREA SPECIALIZING ON HIGH NUTRITIONAL VALUE PRODUCTS | Ряшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Апр-2021 | Designing of baking area specializing on high nutritional value products | Ряшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна |
27-Янв-2020 | Акмеологічний підхід до проектування і реалізації технології професійно-педагогічної адаптації молодих викладачів | Шара, Світлана Олексіївна |
23-Янв-2020 | ЗМІСТОВНО-СТРУКТУРНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ ДО ПРОЕКТУВАННЯ ФАХОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ | Шара, Світлана Олексіївна; Мельник, Ірина Олександрівна |
27-Дек-2021 | Кафе дитяче на 64 місця в місті Вовчанськ Харківської області | Хижняк, Дар'я Олександрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна |
Окт-2020 | Кафе на 90 місць у місті Люботин Харківської області | Болобон, Сергій Олександрович |
22-Янв-2020 | Компоненти моделі підготовки викладачів до проектування технологій навчання | Шара, Світлана Олексіївна; Давидова, Ніна Іванівна |
2018 | Методологія проектування безалкогольних напоїв резистентної дії | Тюрікова, Інна Станіславівна |
22-Янв-2020 | Підготовка фахівців юридичних спеціальностей на основі інноваційних технологій навчання | Шара, Світлана Олексіївна; Мискова, Ганна Миколаївна |
23-Фев-2022 | Проект будівництва цеху з виробництва консервів для дитячого харчування в селі Мачухи Полтавської області | Усманов, Артем |
2019 | Ризик-орієнтований підхід у проектуванні як важливому процесі системи управління якістю підприємства сфери інжиніринг | Траченко, Л. А.; Trachenko, L. |
Окт-2020 | Спеціалізована закусочна на 106 місць у місті Богодухів Харківської області | Здоровцова, Юлія Анатоліївна |
15-Июн-2021 | Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізується на виробництві продукції підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна |
7-Июн-2022 | Управління змінами в проектуванні організаційної структури підприємства | Рибалко-Рак, Леся Андріївна; Корюшкіна, Н. В.; Чернова, Є. С. |
31-Янв-2020 | Фoрмування гoтoвнocті дo прoектування cучаcних технoлoгій навчання у майбутніх викладачів вищoї шкoли в умoвах магіcтратури | Давидова, Ніна Іванівна |
Отображение результатов 1 до 15 из 15
|