Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике проектування

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 15 из 15
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
30-Май-2021DESIGNING OF BAKING AREA SPECIALIZING ON HIGH NUTRITIONAL VALUE PRODUCTSРяшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
Апр-2021Designing of baking area specializing on high nutritional value productsРяшко, Галина Михайлівна; Шелудько, Вікторія Миколаївна
27-Янв-2020Акмеологічний підхід до проектування і реалізації технології професійно-педагогічної адаптації молодих викладачівШара, Світлана Олексіївна
23-Янв-2020ЗМІСТОВНО-СТРУКТУРНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ ДО ПРОЕКТУВАННЯ ФАХОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІШара, Світлана Олексіївна; Мельник, Ірина Олександрівна
27-Дек-2021Кафе дитяче на 64 місця в місті Вовчанськ Харківської областіХижняк, Дар'я Олександрівна; Тюрікова, Інна Станіславівна
Окт-2020Кафе на 90 місць у місті Люботин Харківської областіБолобон, Сергій Олександрович
22-Янв-2020Компоненти моделі підготовки викладачів до проектування технологій навчанняШара, Світлана Олексіївна; Давидова, Ніна Іванівна
2018Методологія проектування безалкогольних напоїв резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна
22-Янв-2020Підготовка фахівців юридичних спеціальностей на основі інноваційних технологій навчанняШара, Світлана Олексіївна; Мискова, Ганна Миколаївна
23-Фев-2022Проект будівництва цеху з виробництва консервів для дитячого харчування в селі Мачухи Полтавської областіУсманов, Артем
2019Ризик-орієнтований підхід у проектуванні як важливому процесі системи управління якістю підприємства сфери інжинірингТраченко, Л. А.; Trachenko, L.
Окт-2020Спеціалізована закусочна на 106 місць у місті Богодухів Харківської областіЗдоровцова, Юлія Анатоліївна
15-Июн-2021Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізується на виробництві продукції підвищеної харчової цінностіШелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна
7-Июн-2022Управління змінами в проектуванні організаційної структури підприємстваРибалко-Рак, Леся Андріївна; Корюшкіна, Н. В.; Чернова, Є. С.
31-Янв-2020Фoрмування гoтoвнocті дo прoектування cучаcних технoлoгій навчання у майбутніх викладачів вищoї шкoли в умoвах магіcтратуриДавидова, Ніна Іванівна
Отображение результатов 1 до 15 из 15

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь