Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике соус
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 5-Дек-2019 | Використання нових видів згущувачів в технології соусів | Ярова, К. А.; Левченко, Ю. В.; Хомич, Г. П. |
28-Май-2015 | Використання хеномелесу в технології солодких соусів | Хомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна |
23-Окт-2020 | Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихи | Левченко, Юлія; Горобець, Олександра; Гередчук, Аліна |
Ноя-2018 | Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра |
25-Фев-2017 | Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу | Левченко, Юлія; Хомич, Галина; Коноваленко, Олена |
22-Фев-2021 | Розробка технології безглютенових соусів | Булах, Таїса Сергіївна |
25-Фев-2019 | Фруктовий соус «Новинка» | Левченко, Юлія; Хомич, Галина |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|