Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике соус

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
5-Дек-2019Використання нових видів згущувачів в технології соусівЯрова, К. А.; Левченко, Ю. В.; Хомич, Г. П.
28-Май-2015Використання хеномелесу в технології солодких соусівХомич, Галина Панасівна; Левченко, Юлія Вікторівна
23-Окт-2020Інноваційні технології кондитерських виробів з використанням пюре з обліпихиЛевченко, Юлія; Горобець, Олександра; Гередчук, Аліна
Ноя-2018Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основіЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Горобець, Олександра
25-Фев-2017Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусуЛевченко, Юлія; Хомич, Галина; Коноваленко, Олена
22-Фев-2021Розробка технології безглютенових соусівБулах, Таїса Сергіївна
25-Фев-2019Фруктовий соус «Новинка»Левченко, Юлія; Хомич, Галина
Отображение результатов 1 до 7 из 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь