Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике соуси
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 11-Мар-2024 | Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів | Наконечна, Юлія; Цуранова, С.; Шевченко, Д.; Нікулін, В. |
6-Фев-2024 | Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусів | Наконечна, Юлія Григорівна; Цуранова, С.; Шеквченко, Д.; Нікулін, В. |
10-Янв-2021 | Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери. | Гередчук, Аліна Михайлівна; Булах, Таїса Сергіївна |
22-Дек-2020 | Розробка технології соусів з використанням волоського горіха | Ліпінський, Микита Вадимович |
20-Ноя-2019 | Розроблення технології соусів- дресингів оздоровчого призначення | Наконечна, Юлія Григорівна; Пасько, Яна Олегівна |
20-Дек- 20 | У досконалення технології соусів з використанням бобової сировини | Кулик, Олександр Ігорович |
20-Дек- 20 | Удосконалення технології ягідних соусів за рахунок використання рослинної сировини | Гончар, Тетяна Миколаївна |
Отображение результатов 1 до 7 из 7
|