Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике соуси

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 7 из 7
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
11-Мар-2024Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусівНаконечна, Юлія; Цуранова, С.; Шевченко, Д.; Нікулін, В.
6-Фев-2024Використання інуліну у технологіях виготовлення низькокалорійних соусівНаконечна, Юлія Григорівна; Цуранова, С.; Шеквченко, Д.; Нікулін, В.
10-Янв-2021Розробка нових композиційних сумішей для безглютенових соусів та емульсійних продуктів ресторанної сфери.Гередчук, Аліна Михайлівна; Булах, Таїса Сергіївна
22-Дек-2020Розробка технології соусів з використанням волоського горіхаЛіпінський, Микита Вадимович
20-Ноя-2019Розроблення технології соусів- дресингів оздоровчого призначенняНаконечна, Юлія Григорівна; Пасько, Яна Олегівна
20-Дек- 20У досконалення технології соусів з використанням бобової сировиниКулик, Олександр Ігорович
20-Дек- 20Удосконалення технології ягідних соусів за рахунок використання рослинної сировиниГончар, Тетяна Миколаївна
Отображение результатов 1 до 7 из 7

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь