Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1199 до 1218 из 12611
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Біотехнології в виробництві морозиваНазаренко, Валентина Олексіївна; Михайлова, Г.М.
24-Мар-2023Біотехнології при виробництві кисломолочних продуктівГоренко, Наталія Андріївна
Июн-2021Біотехнології при виробництві морозиваЗалогіна, Софія Олександрівна
Мар-2022Біотехнології при виробництві ферментованих м'ясних виробів та оцінка їх якостіФлока, Людмила Валеріївна; Бургу, Юрій Георгійович; Носаль, Олег Юрійович
2023Біотехнології у бджільництвіФлока, Людмила Валеріївна; Кондратюк, Дмитро
2019Біотехнології у виробництві натуральних виноградних винФлока, Людмила Валеріївна; Рахматов, Абдигофір Худойор огли
2019Біотехнології у виробництві твердого сируФлока, Людмила Валеріївна; Ірклієнко, Наталія Петрівна
2023Біотехнології у молочній промисловостіФлока, Людмила Валеріївна; Чопик, Катерина
2023Біотехнологічні методи при виробництві ферментованих м’ясних продуктівДьяконенко, Дмитро
2023Біотехнологічні методи при виробництві ферментованих молочних продуктівЧопик, Катерина
2016Біотехнологічні прийоми при виробництві винаКайнаш, Алла Петрівна
2016Біотехнологічні процеси при виробництві модифікованих крохмалейОфіленко, Наталія Олександрівна
24-Мар-2023Біотехнологічні способи виробництва морозиваЖивотовська, Аліна Миколаївна
24-Мар-2023Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості вершкового маслаСлободенюк, Сергій Юрійович
2023Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості напоїв бродінняЧугуй, Катерина
24-Мар-2023Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості печиваКідалашева, Марина Віталіївна
2021Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості хлібаПетрик, Микола Олександрович
23-Июн-2021Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості хлібаПетрик, Микола Олександрович
2022Біотехнологічні способи виробництва ферментованих м’ясних виробівНосаль, О. Ю.; Флока, Л. В.
8-Дек-2020БІОТЕХНОЛОГІЯ – ШЛЯХ ДО ПРОЦВІТАННЯ ЛЮДСТВАСаплін, А. В.; Смолянчук, Н. В.
Отображение результатов 1199 до 1218 из 12611
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь