|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 1199 до 1218 из 12611
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2015 | Біотехнології в виробництві морозива | Назаренко, Валентина Олексіївна; Михайлова, Г.М. |
24-Мар-2023 | Біотехнології при виробництві кисломолочних продуктів | Горенко, Наталія Андріївна |
Июн-2021 | Біотехнології при виробництві морозива | Залогіна, Софія Олександрівна |
Мар-2022 | Біотехнології при виробництві ферментованих м'ясних виробів та оцінка їх якості | Флока, Людмила Валеріївна; Бургу, Юрій Георгійович; Носаль, Олег Юрійович |
2023 | Біотехнології у бджільництві | Флока, Людмила Валеріївна; Кондратюк, Дмитро |
2019 | Біотехнології у виробництві натуральних виноградних вин | Флока, Людмила Валеріївна; Рахматов, Абдигофір Худойор огли |
2019 | Біотехнології у виробництві твердого сиру | Флока, Людмила Валеріївна; Ірклієнко, Наталія Петрівна |
2023 | Біотехнології у молочній промисловості | Флока, Людмила Валеріївна; Чопик, Катерина |
2023 | Біотехнологічні методи при виробництві ферментованих м’ясних продуктів | Дьяконенко, Дмитро |
2023 | Біотехнологічні методи при виробництві ферментованих молочних продуктів | Чопик, Катерина |
2016 | Біотехнологічні прийоми при виробництві вина | Кайнаш, Алла Петрівна |
2016 | Біотехнологічні процеси при виробництві модифікованих крохмалей | Офіленко, Наталія Олександрівна |
24-Мар-2023 | Біотехнологічні способи виробництва морозива | Животовська, Аліна Миколаївна |
24-Мар-2023 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості вершкового масла | Слободенюк, Сергій Юрійович |
2023 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості напоїв бродіння | Чугуй, Катерина |
24-Мар-2023 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості печива | Кідалашева, Марина Віталіївна |
2021 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості хліба | Петрик, Микола Олександрович |
23-Июн-2021 | Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості хліба | Петрик, Микола Олександрович |
2022 | Біотехнологічні способи виробництва ферментованих м’ясних виробів | Носаль, О. Ю.; Флока, Л. В. |
8-Дек-2020 | БІОТЕХНОЛОГІЯ – ШЛЯХ ДО ПРОЦВІТАННЯ ЛЮДСТВА | Саплін, А. В.; Смолянчук, Н. В. |
Отображение результатов 1199 до 1218 из 12611
|