Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1211 до 1230 из 12637
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2023Біотехнологічні методи при виробництві ферментованих м’ясних продуктівДьяконенко, Дмитро
2023Біотехнологічні методи при виробництві ферментованих молочних продуктівЧопик, Катерина
2016Біотехнологічні прийоми при виробництві винаКайнаш, Алла Петрівна
2016Біотехнологічні процеси при виробництві модифікованих крохмалейОфіленко, Наталія Олександрівна
24-Мар-2023Біотехнологічні способи виробництва морозиваЖивотовська, Аліна Миколаївна
24-Мар-2023Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості вершкового маслаСлободенюк, Сергій Юрійович
2023Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості напоїв бродінняЧугуй, Катерина
24-Мар-2023Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості печиваКідалашева, Марина Віталіївна
2021Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості хлібаПетрик, Микола Олександрович
23-Июн-2021Біотехнологічні способи виробництва та комплексна оцінка якості хлібаПетрик, Микола Олександрович
2022Біотехнологічні способи виробництва ферментованих м’ясних виробівНосаль, О. Ю.; Флока, Л. В.
8-Дек-2020БІОТЕХНОЛОГІЯ – ШЛЯХ ДО ПРОЦВІТАННЯ ЛЮДСТВАСаплін, А. В.; Смолянчук, Н. В.
2020Біотехнологія водиСахно, Тамара Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович
7-Сен-2020Біотехнологія водиСахно, Тамара Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович
Мар-2014Біофортифіковані харчові продукти нового покоління: значення для раціонального і безпечного харчуванняДейниченко, Г. В.; Юдічева, О. П.
2021Біохімічні процеси при виробництві ферментованих м’ясних продуктівБірта, Габріелла Олександрівна; Бургу, Юрій Георгійович; Флока, Людмила Валеріївна
26-Мар-2019БІРЮЗОВІ ОРГАНІЗАЦІЇ В УКРАЇНІ ТА СВІТІПерерва, В.; Лозова, Оксана Василівна
2017Бісквітне печиво “Мадлен” підвищеної харчової цінностіКорягін, А. А.; Шелудько, В. М.
28-Апр-2017Бісквітне печиво «Мадлен» підвищеної харчової цінностіКорягін, А. А.; Шелудько, В. М.
13-Май-2016Біфуркаційний стан вищої освіти та його урівноваження дистанційно-мережевими технологіями навчанняАртеменко, А. В.
Отображение результатов 1211 до 1230 из 12637
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь