Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 3454 до 3473 из 12621
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
16-Ноя-2017ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДИКИ «ТЕХНІКА КРИТИЧНОГО ІНЦИДЕНТУ» ДЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВЧайка, Інна Петрівна
30-Ноя-2023Застосування методів біотехнології в хлібопеченніФлока, Людмила Валеріївна; Кондратюк, Дмитро
2013Застосування методів комбінаторно-морфологічного аналізу в прийнятті рішеньЛимарь, Сергій Анатолійович
2013Застосування методу аналізу ієрархій у виборі джерел формування бюджетного потенціалу регіонуІгнатенко, Вікторія Юріївна
2017Застосування методу гілок та меж для однієї комбінаторної задача оптимізації потокуОлексійчук, Юрій Федорович
Май-2008Застосування методу гілок та меж до комбінаторних транспортних задачПарфьонова, Тетяна Олександрівна
2012Застосування методу гілок та меж до комбінаторної задачі знаходження максимального потокуЄмець, Олег Олексійович; Ємець, Єлизавета Михайлівна; Олексійчук, Юрій Федорович
Окт-2012Застосування методу гілок та меж до комбінаторної задачі знаходження максимального потокуЄмець, Олег Олексійович; Ємець, Єлизавета Михайлівна; Олексійчук, Юрій Федорович
13-Май-2016Застосування методу декомпозиції в задачах змішано цілочислового білінійного програмуванняСеменова Н. В., Олійник С. В.
29-Май-2020ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДУ КОРЕЛЯЦІЙНИХ ПЛЕЯД ДЛЯ ПІДТВЕРДЖЕННЯ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ МІЖ ПОКАЗНИКАМИ ЗБЕРЕЖЕНОСТІ ТА ПОКАЗНИКАМИ ЯКОСТІ КОРЕНЕПЛОДІВ РЕДИСКИХмельницька, Євгенія Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович
21-Май-2020Застосування методу кореляційних плеяд для підтвердження взаємозв’язку між показниками збереженості та показниками якості коренеплодів редискиХмельницька, Євгенія Вікторівна; Семенов, Анатолій Олексійович
2008Застосування механізму неприбуткового суб’єкта господарювання для активізації заготівельної діяльності споживчих товариствЗима, Богдан Васильович; Зима, Галина Іванівна
12-Ноя-2009Застосування напівфабрикату кісткового харчового для виробництва продукції ресторанного господарства оздоровчого призначенняЖуков, Є. В.; Роговий, І. С.
2011Застосування оптимізації на розміщеннях до однієї задачі планування інвестиційЧерненко, Оксана Олексіївна
1-Ноя-2016Застосування пабліситі для формування лояльності споживачів туристичних послуг, 67-71Захаренко-Селезньова, Анжела Миколаївна
2021Застосування полілінгвістичного навчання у підвищенні якості підготовки студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» у закладах вищої освіти УкоопспілкиСтрілець, В. Ю.; Бакум, А. А.
2015Застосування принципів ква-ліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоРогова, Алла Леонідівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Роговий, Іван Станіславович
2015Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоРогова, Алла Леонідівна
Июн-2010Застосування програмних засобів автоматизації навчання для самостійного вивчення дисципліни "Моделювання економічних, екологічних та соціальних процесів"Нужний, Павло Андрійович; Черненко, Оксана Олексіївна
Окт-2009Застосування програмних засобів автоматизації навчання студентів як інструмент підвищення якості підготовки фахівцівЄмець, Олег Олексійович; Ларіонов, Олег Вікторович; Павленко, Вадим Борисович
Отображение результатов 3454 до 3473 из 12621
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь