Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 6170 до 6189 из 12637
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
16-Ноя-2017Обгрунтування напрямів фінансового забезпечення оновлення техніко-технологічної бази підприємстваБезпарточний, М. Г.; Оніщенко, Д. О.
2013Обгрунтування порядку визначення таксономічного показника стійкого розвитку підприємств і організацій споживчої коопераціїКарцева, Вікторія Володимирівна
11-Июн-2020Обгрунтування порядку впровадження фінансового контролінгу в діяльність підприємств та організацій споживчої коопераціїКарцева, Вікторія Володимирівна; Сидоренко-Мельник, Ганна Миколаївна
2016Обгрунтування стратегій надання освітніх послуг із застосуванням інтернет-технологійМакарова, М. В.; Білоусько, Т. М.; Лавренюк, Р. М.
2012Обгрунтування термінологічної конструкції системної категорії "потенціал розвитку підприємства".Педченко, Наталія Сергіївна
2010Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачівЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Васюта, Василь Миколайович
Мар-2015Обґрунтування вибору даних дистанційного зондування для моделювання і прогнозування трансформації ландшафтівСтефанишин, Д. В.; Лагоднюк, А. М.
2013Обґрунтування вибору організаційної побудови служби контролінгу в системі споживчої кооперації.Карцева, Вікторія Володимирівна
8-Мар-2021Обґрунтування доцільності застосування кібернетичної теорії у процесі управління сталим інноваційним розвитком соціально орієнтованої економіки. Сучасні підходи до соціально-економічного, інформаційного та науково-технічного розвитку суб'єктів національного господарства: колективна монографія / за ред. Л.М. Савчук, Л.М. Бандоріної. Дніпро: Пороги, 2020. С.56-70.Бондар-Підгурська, О. В.
23-Июн-2021ОБҐРУНТУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ДОЦІЛЬНОСТІ СТВОРЕННЯ КАФЕ-БАРУ МУЛЬТИНАЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ «CHARDONNAY»Никоненко, Аліна Олегівна; Брацун, Алла Олегівна
2011Обґрунтування елементів потенціалу підприємств споживчої кооперації через врахування рівнів їх формуванняПедченко, Наталія Сергіївна
28-Ноя-2014Обґрунтування механізмів забезпечення розвитку торговельних підприємствБезпарточний, Максим Григорович
27-Май-2020Обґрунтування моделі для технології напоїв резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
2007Обґрунтування моделі поведінки витратСоболь, Ганна Олегівна
18-Май-2018ОБҐРУНТУВАННЯ НАПРЯМІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВАХобта
2020Обґрунтування необхідності використання тактичного інструментарію контролінгу у процесі реалізації фінансової стратегії підприємстваЯріш, О. В.; Таран, Ю. М.; Мареха, Є. Р.
16-Окт-2020ОБҐРУНТУВАННЯ НЕОБХІДНОСТІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЇ БЕЗПЕКИ БАНКІВСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІПиріг, Д. В.; Карцева, В. В.
29-Май-2020Обґрунтування оптимального виду упаковки редису методом багатокритеріальної оптимізаціїХмельницька, Євгенія Вікторівна
20-Мар-2014Обґрунтування параметрів процесу двостороннього жарення м’яса в умовах електроосмосуСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, Андрій Геннадійович
2014Обґрунтування порядку визначення таксономічного показника стійкого розвитку підприємств і організацій споживчої кооперації.Карцева, Вікторія Володимирівна
Отображение результатов 6170 до 6189 из 12637
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь