Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 6187 до 6206 из 12676
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
Фев-2016ОБ’ЄКТИВНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ ЯК ОСНОВА ЯКІСНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИХурса, Михайло Михайлович
Мар-2015Об’єктно-орієнтований підхід до створення системи проектування оздоблювальних робітПономаренко А. П.
22-Май-2018ОБГРУНТУВАННЯ ВИБОРУ КАНАЛІВ ЗБУТУ ПРОМИСЛОВОЇ ПРОДУКЦІЇДейнега; Лисичук
2013Обгрунтування використання вторинної сировини в технології борошняних кондитерських виробівОлійник, Наталія Вікторівна
2011Обгрунтування елементів потенціалу підприємств споживчої кооперації через врахування рівнів їх формуванняПедченко, Наталія Сергіївна
2012Обгрунтування можливості застосування порівняльного аналізу як напряму поглиблення фінансового моніторингу ділової активностіКорсун, І. А.
16-Ноя-2017Обгрунтування напрямів використання прибутку підприємстваПолітько, В.Д.
16-Ноя-2017Обгрунтування напрямів фінансового забезпечення оновлення техніко-технологічної бази підприємстваБезпарточний, М. Г.; Оніщенко, Д. О.
2013Обгрунтування порядку визначення таксономічного показника стійкого розвитку підприємств і організацій споживчої коопераціїКарцева, Вікторія Володимирівна
11-Июн-2020Обгрунтування порядку впровадження фінансового контролінгу в діяльність підприємств та організацій споживчої коопераціїКарцева, Вікторія Володимирівна; Сидоренко-Мельник, Ганна Миколаївна
2016Обгрунтування стратегій надання освітніх послуг із застосуванням інтернет-технологійМакарова, М. В.; Білоусько, Т. М.; Лавренюк, Р. М.
2012Обгрунтування термінологічної конструкції системної категорії "потенціал розвитку підприємства".Педченко, Наталія Сергіївна
2010Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачівЯстреба, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Васюта, Василь Миколайович
Мар-2015Обґрунтування вибору даних дистанційного зондування для моделювання і прогнозування трансформації ландшафтівСтефанишин, Д. В.; Лагоднюк, А. М.
2013Обґрунтування вибору організаційної побудови служби контролінгу в системі споживчої кооперації.Карцева, Вікторія Володимирівна
8-Мар-2021Обґрунтування доцільності застосування кібернетичної теорії у процесі управління сталим інноваційним розвитком соціально орієнтованої економіки. Сучасні підходи до соціально-економічного, інформаційного та науково-технічного розвитку суб'єктів національного господарства: колективна монографія / за ред. Л.М. Савчук, Л.М. Бандоріної. Дніпро: Пороги, 2020. С.56-70.Бондар-Підгурська, О. В.
23-Июн-2021ОБҐРУНТУВАННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ДОЦІЛЬНОСТІ СТВОРЕННЯ КАФЕ-БАРУ МУЛЬТИНАЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ «CHARDONNAY»Никоненко, Аліна Олегівна; Брацун, Алла Олегівна
2011Обґрунтування елементів потенціалу підприємств споживчої кооперації через врахування рівнів їх формуванняПедченко, Наталія Сергіївна
28-Ноя-2014Обґрунтування механізмів забезпечення розвитку торговельних підприємствБезпарточний, Максим Григорович
27-Май-2020Обґрунтування моделі для технології напоїв резистентної діїТюрікова, Інна Станіславівна; Наконечна, Юлія Григоровна
Отображение результатов 6187 до 6206 из 12676
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь