Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По заглавию

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 7518 до 7537 из 12630
< назад   дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2010Підвищення ефективності системи управління якістю освіти у ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"Івченко, Євген Ігорович; Глуховець, Юрій Вікторович
14-Июн-2010Підвищення ефективності системи управління якістю освіти у ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»Івченко, Є. І.; Глуховець, Ю. В.
6-Апр-2107Підвищення ефективності тепло-передачі під час двостороннього жарення м’ясаСкрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, А.
14-Июн-2010Підвищення ефективності управління логістичною діяльністю за допомогою інформаційно-комунікаційних технологійКоніщева, Н. Й.; Трушкіна, Н. В.
22-Мар-2011Підвищення значення наукової діяльності студентів у контексті впровадження моделі сучасного фахівцяШимановська-Діанич, Людмила Михайлівна; Власенко, Валентин Анатолійович
28-Янв-2020Підвищення кваліфікації викладачів як невід'ємна складова забезпечення якості освітиШара, Світлана Олексіївна
2022Підвищення кваліфікації як чинник розвитку персоналуСкрипник, М. М.; Рудич, Л. В.
2011Підвищення мотивації навчальної діяльності студентівБенях, Валентина Володимирівна; Гвоздик, Наталія Михайлівна
14-Июл-2020ПІДВИЩЕННЯ ПЕНСІЙНОГО ВІКУ: РЕАЛЬНА ПОТРЕБА ЧИ ВЛАДНА ЗАБАГАНКА?Корольова, Оксана; Тимошенко, Оксана
18-Июн-2021Підвищення поживної цінності виробів з бісквітного тіста за рахунок використання макової макухиЧереватенко, Вадим Олегович
2022Підвищення рівня якості освіти здобувачів вищої освіти освітньої програми «Біотехнологія»Чугуй, К. В.; Флока, Л. В.
24-Июл-2020ПІДВИЩЕННЯ РОЛІ АДАПТАЦІЇ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЄЮПавленко, С. О.; Білінська, О. П.
2011Підвищення фільтраційних властивостей продуктивних теригенних колекторів у зонах високих температурДивоняк, Юлія Ігорівна
Сен-2011Підвищення фільтраційних характеристик продуктивних карбонатних пластів у зонах високих температурДивоняк, Юлія Ігорівна
Апр-2018Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировиниБородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна
19-Апр-2023Підвищення харчової цінності кексів та збагачення β-каротином за рахунок гарбузового пюреКапліна, Тетяна Вікторівна
2007Підвищення харчової цінності м’ясних кулінарних виробівОлійник, Наталія Вікторівна; Скриль, А.Б.
26-Авг-2020Підвищення харчової цінності пісочних виробів за рахунок використання керобуНіколаєва, Дарія Сергіївна
15-Дек-2020Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертівПастухова О.І.; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
15-Дек-2020Підвищення харчової цінності та розширення асортимету десертівАнтонюк, М. М.; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна
Отображение результатов 7518 до 7537 из 12630
< назад   дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь