|
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По заглавию
Отображение результатов 7518 до 7537 из 12630
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2010 | Підвищення ефективності системи управління якістю освіти у ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" | Івченко, Євген Ігорович; Глуховець, Юрій Вікторович |
14-Июн-2010 | Підвищення ефективності системи управління якістю освіти у ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» | Івченко, Є. І.; Глуховець, Ю. В. |
6-Апр-2107 | Підвищення ефективності тепло-передачі під час двостороннього жарення м’яса | Скрипник, Вячеслав Олександрович; Фарісєєв, А. |
14-Июн-2010 | Підвищення ефективності управління логістичною діяльністю за допомогою інформаційно-комунікаційних технологій | Коніщева, Н. Й.; Трушкіна, Н. В. |
22-Мар-2011 | Підвищення значення наукової діяльності студентів у контексті впровадження моделі сучасного фахівця | Шимановська-Діанич, Людмила Михайлівна; Власенко, Валентин Анатолійович |
28-Янв-2020 | Підвищення кваліфікації викладачів як невід'ємна складова забезпечення якості освіти | Шара, Світлана Олексіївна |
2022 | Підвищення кваліфікації як чинник розвитку персоналу | Скрипник, М. М.; Рудич, Л. В. |
2011 | Підвищення мотивації навчальної діяльності студентів | Бенях, Валентина Володимирівна; Гвоздик, Наталія Михайлівна |
14-Июл-2020 | ПІДВИЩЕННЯ ПЕНСІЙНОГО ВІКУ: РЕАЛЬНА ПОТРЕБА ЧИ ВЛАДНА ЗАБАГАНКА? | Корольова, Оксана; Тимошенко, Оксана |
18-Июн-2021 | Підвищення поживної цінності виробів з бісквітного тіста за рахунок використання макової макухи | Череватенко, Вадим Олегович |
2022 | Підвищення рівня якості освіти здобувачів вищої освіти освітньої програми «Біотехнологія» | Чугуй, К. В.; Флока, Л. В. |
24-Июл-2020 | ПІДВИЩЕННЯ РОЛІ АДАПТАЦІЇ В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ОРГАНІЗАЦІЄЮ | Павленко, С. О.; Білінська, О. П. |
2011 | Підвищення фільтраційних властивостей продуктивних теригенних колекторів у зонах високих температур | Дивоняк, Юлія Ігорівна |
Сен-2011 | Підвищення фільтраційних характеристик продуктивних карбонатних пластів у зонах високих температур | Дивоняк, Юлія Ігорівна |
Апр-2018 | Підвищення харчової та біологічної цінності солодких жельованих страв за рахунок використання рослинної сировини | Бородай, Анжела Борисівна; Горобець, Олександра Михайлівна |
19-Апр-2023 | Підвищення харчової цінності кексів та збагачення β-каротином за рахунок гарбузового пюре | Капліна, Тетяна Вікторівна |
2007 | Підвищення харчової цінності м’ясних кулінарних виробів | Олійник, Наталія Вікторівна; Скриль, А.Б. |
26-Авг-2020 | Підвищення харчової цінності пісочних виробів за рахунок використання керобу | Ніколаєва, Дарія Сергіївна |
15-Дек-2020 | Підвищення харчової цінності та розширення асортименту десертів | Пастухова О.І.; Левченко, Юлія Вікторівна; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
15-Дек-2020 | Підвищення харчової цінності та розширення асортимету десертів | Антонюк, М. М.; Горобець, Олександра Михайлівна; Суткович, Тетяна Юліанівна |
Отображение результатов 7518 до 7537 из 12630
|