Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике вироби з бісквітного тіста
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикации | Название | Автор(ы) | 2017 | Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Хомич, Галина Панасівна |
18-Июн-2021 | Використання лляної макухи при виробництві харчових продуктів | Шанда, Максим Олегович |
10-Дек-2019 | Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробів | Павлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П. |
18-Июн-2021 | Підвищення поживної цінності виробів з бісквітного тіста за рахунок використання макової макухи | Череватенко, Вадим Олегович |
Авг-2020 | Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінарії | Бородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна |
Отображение результатов 1 до 5 из 5
|