Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике вироби з бісквітного тіста

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 5 из 5
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2017Використання журавлини в технології борошняних кондитерських виробівХомич, Галина Панасівна
18-Июн-2021Використання лляної макухи при виробництві харчових продуктівШанда, Максим Олегович
10-Дек-2019Використання порошку з вичавок журавлини в технології борошняних кондитерських виробівПавлова, А. В.; Білоусенко, В. В.; Михнюк, О. А.; Горобець, О. М.; Хомич, Г. П.
18-Июн-2021Підвищення поживної цінності виробів з бісквітного тіста за рахунок використання макової макухиЧереватенко, Вадим Олегович
Авг-2020Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів за рахунок використання ламінаріїБородай, Анжела Борисівна; Алішева, Лілія Олександрівна
Отображение результатов 1 до 5 из 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь