Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике концепція

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 28
 дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
21-Ноя-2014Використання концепцій маркетингу в діяльності підприємтсв туризму та готельно-ресторанного бізнесуБондаренко, Вікторія Михайлівна
2019Еко-інноваційна концепція гостинності в діяльності готельного господарства світу та УкраїниПлахтюк, В. Ю.; Рогова, Н. В.
2018Інноваційні підходи у формуванні концепції підприємств готельного господарстваГотра, В. О.; Капліна, А. С.
2016Концептуальні засади формування та розвитку інноваційних секторів ринку туристичних послуг УкраїниГоріна, Г. О.
2019Концепції та теорії місцевого самоврядуванняКоваленко, А. А.
8-Окт-2020Концепція гіпермедіа як основа створення дистанційного курсу «Педагогіка вищої школи»Кононец, Наталія Василівна
2008Концепція обліку вкладень капіталу в торговельне підприємствоДеньга, Світлана Миколаївна
11-Окт-2018Концепція формування лідерської компетентності майбутніх бакалаврів з менеджменту в освітньому середовищі університетуНестуля, Світлана Іванівна
20-Июн-2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів в готелі категорії «****» на 150 місць у місті ДніпроЛяскало, Олександра Ігорівна
21-Июн-2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів в готелі категорії «****» на 150 місць у місті ДніпроЛяскало, Олександра Ігорівна
18-Июн-2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «****» на 135 місць у місті УжгородПракаш, Лоліта Омівна
21-Июн-2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «****» на 160 місць у БуковеліБєсєдіна, Валерія Юріївна
18-Июн-2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів готелю категорії «***» на 115 місць у місті ЧеркасиПодоляка, Яна
21-Июн-2021Моделювання сервісно-виробничого, виробничо-торговельного процесів курортного готелю категорії «*****» на 180 місць у місті ОдесаДробязко, Анастасія Олегівна
8-Июн-2021Основні положення невідомої широкій юридичній спільноті Концепції модернізації господарського (економічного) законодавства УкраїниДеревянко, Богдан Володимирович; Derevyanko, Bogdan; Деревянко, Богдан Владимирович
27-Апр-2017Особливості використання концепції маркетингу на заготівельно-переробних підприємствахБондаренко, Вікторія Михайлівна
2011Особливості застосування концепцій управління маркетингомКраус, Катерина Миколаївна
2-Апр-2020Реалізація концепції «Lean Production» як спосіб заощадження у національному виробництвіКваша, О. І.; Бондар-Підгурська, О. В.
2018Реалізація концепції енергоефективності у галузі готельного бізнесуСлюсар, Є. К.; Капліна, Т. В.
14-Май-2014Розвиток технічного регулювання в УкраїніСеменов, Анатолій Олексійович; Кожушко, Григорій Мефодійович; Шурдук, Інна Володимирівна
Отображение результатов 1 до 20 из 28
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь