Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >
Просмотр коллекции по группе - По тематике маффіни
Отображение результатов 1 до 9 из 9
Дата публикации | Название | Автор(ы) | Май-2016 | Вивчення можливості використання овочевого пюре в технології маффінів | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна |
2019 | Вплив мікробних полісахаридів на формування структури безбілкових і безклейковинних борошняних виробів | Рогова, Алла Леонідівна; Чоні, Інна Володимирівна; Самохвалова, Ольга Владимирівна; Касабова, Катерина Рубенівна |
Ноя-2014 | Зниження енергетичної цінності маффінів | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Ряшко, Галина Михайлівна |
10-Апр-2014 | Маффіни підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна |
2011 | Нові види борошняних кондитерських виробів в Україні | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
Апр-2014 | Розширення асортименту маффінів за рахунок додавання рослинної сировини | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Махиборода, Олександра Олександрівна |
25-Июл-2017 | Склад маффіну шоколадного | Шелудько, Вікторія Миколаївна |
2018 | Технологія маффінів підвищеної харчової цінності | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Урос, Таня |
2014 | Якість і безпечність – запорука конкурентоспроможності маффінів | Шелудько, Вікторія Миколаївна; Квашніна, Іванна Петрівна |
Отображение результатов 1 до 9 из 9
|