Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі >

Просмотр коллекции по группе - По тематике система НАССР

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я І Ї Є
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 8 из 8
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2024Ключеві аспекти моделі стандарту ISO 22000Тюрікова, Інна Станіславівна; Балась, Анастасія Іванівна; Мих, Володимир С.
2019Основні аспекти системи НАССР для ресторанів за спеціальними замовленнями (catering)Кирніс, Наталія Іванівна
2025Особливості організації роботи з розроблення системи HACCP на виробництві гнучкої упаковкиТюрікова, Інна Станіславівна; Світашов, Влалислав; Tiurikova, Inna; Svetashov, Vladislav
2025Розроблення елементів системи НАССР у закладі дошкільного харчування «Сонечко»Ярошенко, Людмила Миколаївна
2025Розроблення елементів системи управління безпечністю для виробництва перших страв у ЗСО «Щербанівський ліцей»Аксельрод, Владислав Ярославович
2025Розроблення системи НАССР для виробництва спреду «Особливий» для оператору ринку ТОВ «КРЕМА ПРОДОТТІ»Лебедь, Владислав Ігорович
2025Удосконалення елементів системи управління безпечністю кондитерських борошняних виробів Київського булочно-кондитерського комбінатуБалась, Анастасія Ігорівна
2025Удосконалення системи управління безпечністю для виробництва слабоалкогольних напоїв на ПРАТ «Калсберг Україна»Пікалов, Олександр Дмитрович
Отображение результатов 1 до 8 из 8

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь